Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
interes medija

Penava do daljnjeg ne daje izjave oko prosvjeda 13. listopada u Vukovaru

Ivan Penava
Dubravka Petric/PIXSELL
13.09.2018.
u 15:05

Ovo je kratka informacija koja je danas proslijeđena novinarima koji prate rad gradske uprave i koji se javljaju s brojnim upitima i pitanjima u svezi najnovijih događanja iz Vukovara.

Zahvaljujemo vam na interesu, no gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava do daljnjega neće davati izjave i komentare na temu najavljenoga prosvjeda u Vukovaru 13. listopada 2018. godine. Hvala na razumijevanju!

Ovo je kratka informacija koja je danas proslijeđena novinarima koji prate rad gradske uprave i koji se javljaju s brojnim upitima i pitanjima u svezi najnovijih događanja iz Vukovara. Podsjećamo kako je Penava u prošlu subotu prozvao brojne državne institucije za neprocesuiranje ratnih zločina i činjenicu da se na popisu nestalih i danas nalazi veliki broj Vukovaraca kao i prosvjeda koji je najavljen za 13. listopad.

Iako svjesni da postoji veliki interes medija, koji vjerojatno i ometaju uobičajeni rad, novinari tumače kako je ovakav njegov potez po malo neobičan i neuobičajen u ovo vrijeme kada su sve oči javnosti u Hrvatskoj usmjerene prema Vukovaru. Ostaje za sada nepoznato hoće li Penava do 13. listopada odlučiti se za održavanje konferencija za medije na kojima bi iznio nove informacije i izvijestio kako napreduju pripreme za prosvjed.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Mi sami
Mi sami
15:32 13.09.2018.

Podrska ne samo Penavi nego pravdi prije svega!

RI
rightside
15:16 13.09.2018.

bravo penava,,sad mozes jedino ocekivat zabranu prosvjeda izdanu od strane druga bozinovica,,naime, tako to oni rade,,a onda mozda pupavca postave za gradonacelnika, nikad neznas,,)))

I1
ing-12345
17:30 13.09.2018.

Podrška Penavi. dolazim 13.102018. u Vukovar prosvjedovati jer i nakon 24 godina od završetaka rata hrvatsko pravosuđe a zapravo krivosuđe nije osudilo ratne zločince. A uz to pušta druge kriminalce ala Sanader, Vidošević, , Čobanković, Saucha, Kalmeta, Hovatinčić, Bandić da da slobodno šetaju .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije