Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prosvjed u Vukovaru
Povratak na članak

Penava: Ako HDZ ima problem s otkrivanjem zločina, ima problem sam sa sobom

Nevjerojatno je da je DORH optužnicu za Ovčaru podigao 2017. godine, a što je s Daljom, Borovim Selom, Trpinjskom 33, pita se gradonačelnik

Komentari 88

LP
luka.profaca
14:18 10.09.2018.

smiješno je čitat ove ljevičare kako im je sad Penava heroj i junak a uopće nisu shvatili što je čovjek rekao nego čitaju samo naslov

VL
AN
AngelaM
14:26 10.09.2018.

hoćemo osuđenom kriminalcu SABI dat da vodi Vukovar?

VL
Avatar Roy Bean
Roy Bean
14:36 10.09.2018.

Andrija Rašeta hrvatskoj je javnosti poznat kao general-pukovnik JNA koji je obnašao dužnosti komandanta divizije, načelnika štaba 5. armijske oblasti JNA sa sjedištem u Zagrebu i zamjenika načelnika Generalštaba JNA. Bio je jedan od zapovjednika JNA tijekom desetodnevnog rata u Sloveniji. Predstavljao je JNA kada su se vodili pregovori o njezinu povlačenju iz Hrvatske tijekom Domovinskog rata. Mnogi ga smatraju odgovornim za ulazak paravojne srpske formacije u vukovarsku bolnicu te za likvidaciju ranjenih i zarobljenih na Ovčari kao i za odbijanje slanja helikoptera da spasi život ranjenom Gordanu Ledereru, snimatelju Hrvatske radiotelevizije.

VL
Avatar Narod
Narod
14:57 10.09.2018.

Najvece razocaranje za mene su bili Orepic, Sprlje, Petrov, Most!! Vjerovao da ce reformirati pravosudje oni nastavili Ostojicevim putem, zlocince stitili progonili Thompsona.

VL
DD
ddh
14:52 10.09.2018.

Citam komentare i ne mogu vjerovati, koliko budala ima u Hrvatskoj. U Hrvatskoj je pravosudje neovisno, a isto tako i DORH. Vlada nesmije niti moze pravosudju narediti, sto bi to pravosudje trebalo raditi. Zato je inicijativa gosp. Penave vrlo dobra i dobrodosla. A DORH, to je jedna druga stvar. Bajic je u DORH smjestio hrpu pomagaca cetnika i s tim pomagacima proganjao Branitelje, a ne cetnicke zlocine. IMao je svesrdnu podrsku Mesica, Josipovica i Milanovica, a iamo je i ima dan danas svesrdnu podrsku komunistickih medija u Hrvatskoj, a to su 97% od svih medija. I mantre koje plasiraju ljevicari, a najnovije vrijeme i Markicevci, da su u HDZ-u svi Jugoslaveni, su toliko sizifreme i toliko lazne, da je to tesko za shvatiti. Hrvatski komunisti i komunisti Hrvati su 90-e i kasnije dobrim dijelom presli u HDZ, jer je HDZ poceo borbu za slobodnu Hrvatsku, a komunisti Srbi i komunisti Jugoslaveni su se skrasili u SDP-u, IDS-u i u HNS i ostalim ljevicarskim klikama. Proglasavati HDZ-ovce Jugoslavenima, progladavati ljude koji su se borili protiv Jugoslavije i cetnika od kojih velika vecina u HDZ-u nikad nije bila niti blizu partije, je blesavo, pokvareno i prozlazi iz patoloske mrznje prema gradjanskoj opciji u Hrvatskoj. I ti isti, koji ovdje na velika zvona trube o udbasima u HDZ-u zive u od UDBE i KOS-a dobivenim stanovima i trce po Kumrovcu i slave koljaca Tita, ili kao kod jos blesavijh markicevaca, zazivaju zlocinca Pavelica.

VL
CM
carlo.maldini.96
14:21 10.09.2018.

Najbolje da vratimo Freda Matića i Bojana Glavaševića da otkrivaju istinu o Domovinskom ratu!

VL
Avatar Roy Bean
Roy Bean
15:04 10.09.2018.

Slaven Letica: Novinar Boris Rašeta je ‘velikosrbin-spavač’, izmislio je Ustašku crkvu u Hrvatskoj

VL
Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
15:55 10.09.2018.

Kako se udbolevica i udbodesnica razmahali Dimijama i odmah racunaju na pad vlade !! Normalno, jer tada niko ne bi bio osudjen, ( mostovo pravosudje kao i SDPovo sve su zataskali), ne bi bilo inveasticija u Vukovaru, Slavoniji, nigdje u Hrvatskoj, Nebi bilo zrakoplova.. Sad su i srbi protiv Pupovbca poput Paraginih HSPenjara, komunjara, Orjune , nekih HDZenjara koji se bore za fotelje. Penava je 100% u pravu ali ako napravi rat u HDZ, propada on, propada Vukovar, Slavonija, Hrvatska - to i sestn plan udbo levice i udbo desnice. Niko nije toliko ucinio Za Vukovar koliko premijer Plenkovic i ova vlada - rijeci gradonacelnika Penave u Bujici prije par mjeseci, HOCE LI TO SAD RUSITI???. Vrijeme je da pravosudje proradi ali to sigurno nece nikada padne li ova vlada, pritisak na ministre DA ali moj Penava pazi sa izjavama, dnovinari ce ih izokretati, zloupotrebiti, manipulirati prvo protiv tebe samoga , onda Vukovara, Slavonije, Drzave, to ti sigurno nije cilj!!

VL
JA
jah
13:08 10.09.2018.

Penava je tek ove godine shvatio da država kasni sa suđenjima za zločine. :D Što nam to govori o njemu?

VL
DU
Deleted user
13:25 10.09.2018.

Ova vlada koju drži Pupi je najbolja dosad? Mislim da si pao ispod te svoje zamišljene, moralne linije.

VL
Avatar krcedolac
krcedolac
13:11 10.09.2018.

Kakve veze ima HDZ s cijelom pričom!?!? Postoji trodioba vlasti i sudstvo je po navedenom pitanju neovisno ...

VL
DU
Deleted user
14:07 10.09.2018.

Mada je strašno to i reći, na žalost, nnije samo Vukovar u pitanju? Dali se i što rješilo u Pakracu, Petrinji, Gospiću, zaleđu Zadra, na prostoru same tzv. Krajine, gdje je nestalo tisuće Hrvata, a u isto vrijeme Vučić šalje "lijepe poruke Miloševićeve vlasti"? U RH nam neki političari broje krvna zrnca? I dokle će to tako?

VL
BO
boris
12:22 10.09.2018.

a stavr je vrlo jasna: surađuju s UDBOM i tako se kriju zločini, počinjeni največim dijelom od komunista iz JNA

VL
Avatar dmitarX
dmitarX
12:15 10.09.2018.

Hdz je stranka jugoslovena. U njoj većinu čine jugoslavenski sinovi i uhljebi kojima je stalo samo do fotelje ili radnog mjesta. Pravih ljudi i Hrvata u hadezeu ima, puno ću reći..25-30%. To vam je to.

VL
BI
binki
12:30 10.09.2018.

Penava ne kaki. Ti si u stranci koja koalira sa Pupovcem,Vrdoljakom,Bandićem a drži vas s ručicom i Saucha i to ti ne smeta???? Da imaš obraza već bi davno izašao iz te stranke ali je sad vjerojatno plenky zavrnuo pipuu pa ste vi lokalni šerifi u čudu.imaš ti obraz ko đon.

VL
DU
Deleted user
16:34 10.09.2018.

Ako je Penava u svezi uhićenja koga trebao pitati unutar stranke i vlade, mogao je. On ima više mogućnosti nego drugi. Ovako mi to više sliči na samopromociju, a za stranku čiji je član nije nikako dobro. Sve uz dužno poštovanje što je riječ o Vukovaru i uz opravdanost zahtjeva, to se tako ne radi.

VL
BA
Barba1980
13:27 10.09.2018.

Penava je očito odabrana osoba od Brkića za rušenje Plenkovića...Napokon dolazi Plenkoviću i Njonji kraj , samo je pitanje da li će to biti prije ili poslije vanrednih izbora .

VL
MA
macor
12:23 10.09.2018.

Penava pripada Karamarkovoj struji , ko i Milinovic. I sad skuplja politicke bodove. Valjda je i on nanjusio da se izbori priblizavaju.

VL
DU
Deleted user
20:08 10.09.2018.

Vukovar, Vukovar stoji dok proticu vode Dunavske Vukovar, Vukovar gori na braniku svoje Hrvatske dok Hrvatski politicari potkradaju svoju Hrvatsku.

VL
Avatar Admin je očajni šupak
Admin je očajni šupak
20:19 10.09.2018.

Potpora Ivanu Penavi i vukovarskim braniteljima.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.