Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUELLEROVO ISTRAŽIVANJE
Povratak na članak

Pelosi zbog novih dokaza neće pokretati opoziv Trumpa

Iako je Muellerovo izvješće pokazalo da Trump nije bio povezan s Rusima uoči predsjedničkih izbora, on je ipak pokušao utjecati na istragu

Komentari 4

TU
Turpin17
03:31 23.04.2019.

Zasto pisete o stvarima o kojima tako malo znate i razumijete. Kad bi Pelosi i njeni Demokrati mpgli opozvati Trumpa, onli bi to uradili jos nocas. Ne bi cekali ni da svane. O cemu se govori je; - da be Demokrati koji imaju vecinu u kongresu, mpgli izglasati Trumpov opziv. Problem je ut tome sto taj opoziv nema nikakve sanse biti podrzan od 2/3 Senata. Znaci da bi tada Pelosi i njeni Demokrati samo pokazali koliko su glupi i koliko su protiv legitimno izabranog Predjednika, sto be im se osvetilo na sliedecim predsjednickim isborima 2020.

VL
TU
Turpin17
03:54 23.04.2019.

".. Novih dokaza..." Molimo vas proslijedite vase dokaze Muellerovoj ekipi od oko 25 agenta , koji su proveli skoro dvije godine i potrosili preko $25 milijuna US dollara pa nisu uspjely pronaci nikakvih dokaza. VL, je stvarno postao odani slugaluga globalnih 'Fake News' medija.

VL
BA
barbaizamerike
23:52 22.04.2019.

Mozete Vi pisati sta got hocete ali ja vidim da radi dobro svojoj zemlji

VL
VJ
vjaceslav
05:26 23.04.2019.

zašto se "demokrati" sramote? pa nije dvostruka gubitnica hillary ( vs monica and vs trump) toga vrijedna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.