Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKODUŠAN POTEZ

Pekara u Rijeci razveselila brojne: Do kraja mjeseca će prodavati kruh za 0,60 eura

Rijeka: U pekarnici Arena cijena kruha snižena je na dvije kune
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/3
14.03.2023.
u 21:38

Inače se za isti kruh treba izdvojiti najmanje 1,60 eura tako da je ovo zaista velika pogodnost za kupce, a pogotovo jer ova pekara slovi za jednu od najkvalitetnijih u Gradu

Unatoč cijenama koje luduju posljednjih mjeseci zbog rata u UKrajini, zbog čega je Vlada ovoga tjedna i posrnula za četvrtim paketom mjera, neki manji poduzetnici odlučili su se oduprijeti i tako omogućiti niže cijene svojim mušterijama.

Jedan od njih je Lulezim Qenai, vlasnik pekare Arena u Rijeci, koji je najavio kako će od srijede 15. ožujka pa sve do zadnjeg dana ožujka cijenu bijelog kruha sniziti na 0,60 eura, i to povodom 25 godina rada, prenosi Novi list. Inače se za isti kruh treba izdvojiti najmanje 1,60 eura tako da je ovo zaista velika pogodnost za kupce, a pogotovo jer ova pekara slovi za jednu od najkvalitetnijih u Gradu. A ovo nije prvi put da je poduzetnik povukao ovaj potez - isto je napravio i prošlog studenog kada je kruh prodavao za samo 5 kuna. Ta akcija trajala je mjesec dana, a vlasnik je pojasnio i tada kako mu je ''drago što ovakvim cijenama može olakšati život''.

>> VIDEO Objavljujemo cijelu tablicu Vladinog paketa mjera: Ovo su zamrznute cijene ulja, mlijeka, mesa...

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
11:04 15.03.2023.

Odličan marketing. Dobiješ reklamu na portalu, a cijenu nadoknadiš na drugom proizvodima.

PV
prcko.vita
09:56 15.03.2023.

0,60 eura je marka i dvadeset feninga. Nekada si za pedeset feninga mogao kupiti 10 broćni u Aldiju, ovi koji su iz Njemačke neka me isprave ako griješim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije