Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjetila Hrvatsku katoličku misiju
Povratak na članak

Pejčinović Burić obratila se Stalnom vijeću OESS-a u Beču, sastala se s hrvatskom zajednicom

Govoreći o boravku u Beču napomenula je kako je na sjednici Stalnog vijeća OESS-a sudjelovala u svojstvu predsjedavajuće Odborom ministara Vijeća Europe.

Komentari 4

BA
bakulušić
08:41 15.06.2018.

Da li je vlč. Korenu i vjernicima Hrvatima objasnila na koji način treba čitati Istanbulsku konvenciju?

VL
DU
Deleted user
07:35 15.06.2018.

gdjo ministrice prioritet politike u hrvata je zaustavljanje egzodusa stanovnistva na zapad ....hrvatska nije neka africka zemlja ...sluzbena politika vasa i vasih nalogodavaca je stalna mrznja prema iseljenim hrvatima ...dokazao bih vam to na sto primjera ali manjka prostora ...MVPP SA VAMA NA CELU JE SAMO SEBI SVRHA I NISTA VISE..

VL
LU
Lujo123
10:02 15.06.2018.

ova baba nema izborni legitimitet predstavljati RH bilo gdje! Može bito samo privatna izaslanica anemičnog dezertera kao dugogodišnja obiteljska prijateljica u koju anemični dezerter "ima povjerenje"!! Ja babi ne vjerujem!!

VL
BU
Bubalamala
09:29 15.06.2018.

Baš ta organizacija OESS je razlog za ratne strahote u bivšoj državi.Promjene što su se dogodile u Europi napisane su na stranicama OESS-a, jedna od njih glasila je pravo na osamostaljenje svih naroda ali ne promjeni granica. To ne promjena granice dovelo je do dogovora Tuđmana i Miloševića da ratnim strahotama prisile međunarodnu zajednicu da dozvoli podjelu BiH.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.