Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlostavljanje djece

Pedofil policiji: 'Trebali ste me uhvatiti još prije 40 godina'

predator,internet,pedofil
Foto: Danko Vučinović/24sata
1/2
15.03.2019.
u 21:45

Nakon što je prvobitno zanijekao zločin, Henderson je na kraju priznao svoje grijehe i rekao policiji: "Ovo se proteže godinama, trebao sam biti uhićen još kasnih 70-ih"

Pedofil koji je desetljećima zlostavljao dvoje djece od kada su imali pet godina pa nadalje, rekao je policiji da su ga trebali uhvatiti još prije 40 godina. Mac Henderson, 58, dobio je u četvrtak 25 godina zatvora zbog zlostavljanja djece, dječaka i djevojčica, već godinama, piše Metro.

Nakon što je prvobitno zanijekao zločin, Henderson je na kraju priznao svoje grijehe i rekao policiji: "Ovo se proteže godinama, trebao sam biti uhićen još kasnih 70-ih."

Policija nije rekla koliko je djece Henderson zlostavljao, no sumnja se na brojne žrtve. Henderson je uhićen u Caldwellu (SAD) u prosincu, a nakon policijske istrage, otkriveno je kako je zlostavljao žrtve niz godina. Povezanost žrtava s Hendersonom još uvijek nije jasna. Obje žrtve izjavile su policiji da ih je Henderson prisilio da gledaju pornografiju, uključujući i videa djece, dok je sjedio s njima. 

>>Darko Pavičić o pedofiliji u Crkvi

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
14:29 16.03.2019.

Danas nema kandidata iz crkvenih redova ? 🤔

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije