Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'VODILI SMO ISPRAVNU BORBU'
Povratak na članak

Peđa Grbin: Samo jedna mjera će dati rezultate, a to je voditi državu na ispravan način

Upravo iz Vukovarsko - srijemske županije treba poručiti kako je posebna demografska politika i posebne demografske mjere, poput obećanja 200.000 kuna za povratnike - glupost, poručio je Grbin

Komentari 8

FO
fortinaf
14:55 15.01.2022.

Ti ne znaš voditi ni vlastitu stranku Grdobino!

VL
IC
ICCO
14:36 15.01.2022.

Jedno je sigurno, Peđa niti zna niti će ikad dobiti priliku pokazati nesposobnost.

VL
Avatar gorilla_glue
gorilla_glue
16:25 15.01.2022.

‘ Ako Vlada Andreja Plenkovica nije sposobna osigurati sve to, neka se makne i prepusti to onima koji će moci – rekao je Grbin’. do sada, definitivno najgluplja izjava na temu rezultata popisa stanovnistva. a konkurencija nije mala: peovicka, grmoja,, penava, raznorazni kolumnisti, analiticari… sve redom izlizane, bespredmetne i standardizirane izjave, ali ova grbinova je definitivno vrh te nakupine niskoristi papazjanije.

VL
Avatar kenshi
kenshi
19:28 15.01.2022.

Koliko je samo SDP-ov Linič napravio štete!

VL
DU
Deleted user
20:03 15.01.2022.

Pedja i nepopunjena Mirela danas zalutali ?

VL
DA
danijelrukavina4
15:08 15.01.2022.

Iskreno, Peđa teško da ćeš voditi. Ali nikada se ne zna. A koliko godina si ti već u politici ? 20, 30 godina ? Peđa, da si bio kapacitet, već bi vodio. Ja "tipujem" na Puljka iz Splita, nije dugo u politici, školovan je "iznadprosječno" za veliku većinu "političara opće prakse", ima volju i energiju, ako bi uspio na lokalnoj razini napraviti "demokratski iskorak" kao trenutni gradonačelnik grada Splita, koji bi ljudi prepoznali prvo na lokalnoj razini, evo ga za vođu oporbe. Još nešto je meni kod njega važno. Čovjek je također fizičar. Kao što je bio i pokojni akademik Ivan Supek, koji je bio kandidat oporbe na izborima kao protukandidat predsjedniku Tuđmanu. Odustao je od kandidature, jer je tadašnju oporbu HDZ potkupio, a što je pokojni Supek opisao u svojoj knjizi. To je bio ustvari prvi slučaj političke korupcije, koji tada mnogi nisu ni prepoznali. Poslije je "politička korupcija" postala normalna pojava sa "preletačima", "žetončićima" itd... Koga zanima što je bilo, može pročitati u knjizi Ivana Supeka, a ako im se ne čita, mogu pitati i "majstora od procedure" gospodina Šeksa. Gospodin Šeks je sigurno upućen o tome, što se tada bilo dogodilo ( "tajming" izglasavanja zakona da se sa jednim mandatom u saboru može ostvariti mirovina). Uglavnom, da skratim. Tadašnji kandidat oporbe, vjerojatno bi pobijedio generala Tuđmana, da je došlo do sučeljavanja. Na žalost, do sučeljav. nije moglo doći. Zakon je i sa oporbenim rukicama prošao, a Ivan Supek se zahvalio na kandidaturi

VL
HO
homofob
00:13 16.01.2022.

Svaki bedak zna da je rjesenje svega nesto raditi na "ispravan nacin" medutim druga stvar je znati sta je "ispravan nacin" a onda i genetski program koji nekima brani raditi ista na "ispravan nacin".

VL
DA
danijelrukavina4
15:18 15.01.2022.

Za građane Republike Hrvatske, jako je bitno da dobro prate što će im oni koji se budu kandidirali "obećavati". To "obećavati" vam je na vrbi svirala, jer ustvari vam kažu na što će trošiti vaš novac koji vam uzimaju iz džepa. Oni koji budu govorili na koji način misle reformirati ovo društvo, provesti reforme, zaposliti ljude i koji budu imali neke životne programe, a za koje ocijenite da bi bili provedivi na način na koji vam izlažu - za te glasajte.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.