Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grijanje bez CO2
Povratak na članak

Peć na biomasu grije cijeli hotel: Kao gorivo služi sve osim plastike

Kao gorivo služi doslovno sve osim plastike: drvni otpad i kore, piljevina...

Komentari 6

HA
hariskomesa
10:43 16.11.2013.

poz.zna li iko gdje se nalazi ovaj besim grozdanic vlasnik firme ili ima li ko broj telefona..............hvala

VL
BB
Bugs Bunny
10:09 22.04.2010.

Ništa revolucionarno, u Skandinaviji se grijanje na biomasu koristi već 40 godina,a nama je ovo vijest dana, kao na dan planete zemlje! CO2 uopće nije bitan u ovoj priči, bitno je iskoristiti postojeće resurse i smanjiti troškove.

VL
Avatar Ledeni
Ledeni
10:34 22.04.2010.

Moj pradjed se grijao isključivo na biomasu. Uglavnom grab i bukva.

VL
DU
Deleted user
09:30 23.04.2010.

Bugs Bunny Ja zivim u toj skandinaviji i mogu ti reci da se zahvaljuci elektricnoj energiji koje ima napretek ovdje (NOrveska -hidro, Svedska, hidro i atomska , Finska atomska) velika vecina grije na struju. Tek sada u zadnje vrijeme pokusavaju nesto raditi na palionicama smeca i ali to je sve u eksperimentalnoj fazi. Sto se tice bio mase ni to nije nesto novo. mnoge firme prije ovoga rata u BiH su imale takovane svoje energane u kojima je koristnm otpad iz proizvodnje drveta.

VL
LO
logika
16:59 24.04.2011.

jao si onom kome ovi budu radili grijanje,ja sam radio u toj firmi,pa to je strašno kako oni posluju,bolje se bacit sa savskog mosta nego s njima radit,prestrašno

VL
LO
logika
17:02 24.04.2011.

ako meni ne vjerujete nazovite vrtni centar jug iz osjeka,njemu su radili peć,ako jadan čovjek nije umro od muke!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.