Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čekali kameru

Pazi, snima se: Bend iz Dubrovnika pozirao Googleu na raskrižju

Embassy 516
Facebook
28.09.2012.
u 09:16

Dečke će vidjeti svatko tko klinke na dubrovačke adrese, a s obzirom na popularnost grada na jugu među turistima, ne sumnjamo da neće proći nezapaženo

Jesu li dubrovački glazbenici jedini bend koji su snimile kamere Google Street Viewa nije poznato, no njihova je ideja jedinstvena. Momci iz progresivnog benda Embassy 516 otkrili su kada će kamere krenuti njihovim gradom i namjestili pozu.

Postavili su instrumente i zasvirali i sada se njihova fotografija nalazi na Google Street Viewu koji je prije neki dan predstavljen u Hrvatskoj. 

Dečke će vidjeti svatko tko klinke na dubrovačke adrese, a s obzirom na popularnost grada na jugu među turistima, ne sumnjamo da neće proći nezapaženo. 

>>Google pod morem: Zaronite poput J. Cousteaua i zaplivajte s ražama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije