Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plenković:
Povratak na članak

Barišić je dokazao svoj integritet, nudio sam mu da bude ministar i u presloženoj Vladi

Bilo bi dobro da drugi put oni koji su tako žestoki u njihovim napadima i komentarima vode računa o argumentima, sadržaju i o dosezima njihovih izjava, rekao je premijer.

Komentari 26

BR
brojevi
20:22 02.08.2017.

Kakav Augsburg? Partija je donjela svoj dekret i time potvrdila da je ostala na tekovinama regresivnog boljševizma. Sad je bjelodano jasno da je Plenkovićeva odluka o smjeni mostovih ministara bila prijeko potrebna i opravdana. Na sramotu Petrovu i Grmoji.

VL
BR
brojevi
20:22 02.08.2017.

Kakav Augsburg? Partija je donjela svoj dekret i time potvrdila da je ostala na tekovinama regresivnog boljševizma. Sad je bjelodano jasno da je Plenkovićeva odluka o smjeni mostovih ministara bila prijeko potrebna i opravdana. Na sramotu Petrovu i Grmoji.

VL
LP
ljerka.p2911
18:52 02.08.2017.

A vidi vrlo večernjakovo uredništvo gdje skrivaju komunjarska nedjela, klevete, politikantstvo. Presramotni ste ko i partija. Na vrhu vam hrpa smeća od članaka, a ovaj, danas jedini exkluzivni sakrili na dno. I tolike ste glumpe.de da još niste skužili da vam je ta vaša protu državna i protu Hrvatska uređivačka politika skroz kontraproduktivna i za tiražu i za ugled, ali i za željeni vam politički efekt vaših manipulacija, fuj.. Jer što vi više klevečete HDZ, Plenkija i Kolindu rejting im na vaš užas samo još više nezaustavljivo raste. Samo nastavite s takim manipulacijama i spinovima, već ste i Plenkiju i KGK osigurali i drugi mandat. Plači udbopartijo! Ili me briši, učinak ti jednako za te porazan, ahahaha

VL
DU
Deleted user
19:57 02.08.2017.

E sad se partizanija i kumovi hvataju za neku slamku

VL
GU
Gustirna
23:32 02.08.2017.

Danas je na tv srbin iz sdp-a koji glumi pravnika sa etnickom diplomom zvani grbin priznao da je to sve bila njihova i hajka njihovih medija....kako bi se rjesili barisica koji nije zelio kurikulum sa njihovim pederastvom,pedofilstvom,rodnom ideologijom,cetnickim i jugoslovenskim piscima....itd..itd..

VL
GU
Gustirna
23:40 02.08.2017.

Jedino mi nije jasno zasto plenky stiti jugofasisticko cetnicke genocidno koljacke zlocince iz ww2.....i njihovu nakaradnu djecicu istog mentalnog sklopa...

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:51 02.08.2017.

Sveuciliste nije donijelo jos nikakvu odluku.

VL
SI
siskic
21:46 02.08.2017.

šta je dokazao ? rano ste kukuriknuli. ova vlada...bože nas sačuvaj, dobro da imamo kruha i vode.

VL
DU
Deleted user
17:53 02.08.2017.

ti bi mogao voditi računa o tome što pričaš -ispeci pa reci nisi me impresionirao ovom izjavom mada u javnost dolazi i suprotna tj u rujnu će se donijeti zaključak to je znakovito i interesantno

VL
Avatar mama mia
mama mia
08:46 03.08.2017.

Ti si Plenki izvalio ko obično, u nadi da će to HDZ-ovi birači uzet zdravo za gotovo nisi ni pogriješio malo je HDZ-ovih birača koji misle svojom glavom većinom vođinom ili onog sa oltara

VL
Avatar mama mia
mama mia
08:13 03.08.2017.

Barišić baš niš nije dokazao osim da je nesposoban ostalo budemo vidili sredinom Rujna

VL
GU
General_U
18:21 02.08.2017.

druže plenki nije barišić odstupio zbog ovih glupih optužbi od strane antifa i sdp partijaša,izgleda da čovijek ima prst obraza i ne želi sudjelovati u ovoj lakrdiji od vlasti yugoljubaca .!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.