Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob s urednicom

Pavle Kalinić izašao iz studija N1 televizije prije početka emisije

31.03.2020.
u 12:23

Naš sljedeći gost trebao je biti Pavle Kalinić, pročelnik Ureda za upravljanje u hitnim situacijama grada Zagreba. On neće biti naš gost, dakle, nakon nepoštovanja mjera u dva studija došlo je do verbalnog razračuna između mene i njega, kazala je urednica Sandra Križanec.

Pročelnik zagrebačkog Ureda za hitne situacije Pavle Kalinić izašao je iz studija televizije N1 prije početka emisije u kojoj je trebao gostovati i odgovarati na pitanja urednice Sandre Križanec.

Nakon odbijanja sudjelovanja i odgovaranja na ključna pitanja koja zanimaju stanovnike Zagreba pogođene potresom, Sandra Križanec pojasnila je situaciju u eteru emisije "N1 Studio Live".

 

"Naš sljedeći gost trebao je biti Pavle Kalinić, pročelnik Ureda za upravljanje u hitnim situacijama grada Zagreba. On neće biti naš gost, dakle, nakon nepoštovanja mjera u dva studija, došlo je do verbalnog razračuna između mene i njega.

Možda i zbog toga što je očekivao pitanja na koja ili nema odgovor ili nema odgovor u pravom trenutku.

Ili ako ih ima, mogu ih dostaviti gradu Zagrebu u našem e-mailu, koji ću i uputiti odmah nakon emisije. Jedno od pitanja trebalo je biti i zašto Grad nije učinio puno ustupaka, a suočio se s potresom. Za razliku od drugih gradova poput Splita, Rijeke i Osijeka, ukinuo besplatne komunalije na određeno vrijeme, posebno onima koji su stradali u potresu, ograničio naplatu parkiranja i slično.

To su trebala biti tek neka od pitanja, a potražit ću ih, kao što sam rekla, pisanim putem. Dakle, odgovore nećemo dobiti, možda ih jednog dana i dobijemo, ali nije stvar u tome što ih nismo dobili mi, nego ih prije svega nisu dobili građani Zagreba."

Ključne riječi

Komentara 84

Avatar Anonimus.
Anonimus.
12:36 31.03.2020.

Pavle Kalinić je legenda ! Dobro se sjećam kad je Maji Sever nakon provokativnog pitanja o "vezama" u gradskoj skupštini rekao da je još jedino HRT gora od njih.... hahha A kad je ona probala skrenuti s teme on jojn joj je javno pred kamerama rekao da može reći i tkoje nju doveo na TV. preko veze , na što je ona zašutila. Zato mislim da je on i ovoga puta u pravu, sigurno je htio reći nešto što ovoj urednici nije odgovaralo.

DV
dvojnica
12:57 31.03.2020.

Predlazem N1 da ta pitanja postavi beogradskom uredu gradonacelnika jer je tamo sjedista njihova regiona.

GE
george34
12:32 31.03.2020.

Pitam se zašto je uopće i otišao na tu televiziju N1???? Razina novinarstva i antihrvatskog ozračja na toj televiziji je degutantna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije