Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
berislav Pavišić:
Povratak na članak

Pavišić: Purda može tražiti odštetu za neosnovano lišavanje slobode

Hrvatsko odvjetništvo mora podignuti optužnice protiv svih onih za koja postoje sumnja da su sudjelovali u mučenjima i premlaćivanjima hrvatskih državljanja u srbijanskim logorima, kaže Pavišić.

Komentari 13

GU
Gustavo
23:53 03.03.2011.

Ne da može nego mora, za milijun eura odštete preko odvjetnika utužit ove budale što ga zatvorili.

VL
Avatar dutra
dutra
00:20 04.03.2011.

Pa ne može tužiti ove što su ga zatvorili. Zatvorila ga je bosanska policija na temelju važeće tjeralice. Može tužiti Hrvatsku ili Srbiju. Hrvatsku zato što nije postupila po tjeralici, provela postupak i oslobodila ga optužbe, a Srbiju zato što je na osnovu iznuđenog priznanja raspisala tjeralicu.

VL
Avatar dutra
dutra
00:23 04.03.2011.

I nije da mora. A i cifra koju si naveo nije obavezna, može i neka druga. Ukratko, sve si fulao.

VL
OB
-obrisani-
02:30 04.03.2011.

ali ce morati doci po solde sam u srbiju.tako stoji u ugovoru.pa nek bira.

VL
Avatar Oštrica
Oštrica
06:48 04.03.2011.

\"Državno odvjetništvo mora podignuti optužnice protiv svih onih za koja postoje osnovana sumnja da su sudjelovali na bilo koji način u mučenjima i premlaćivanjima hrvatskih državljanja u srbijanskim logorima\" To su već odavno trebali napraviti, a sad bi trebali odgovaratiti zbog otezanja ili nepokretanja postupaka. U ovoj državi bi svi htjeli primati velike plaće i imati Bogom dane pozicije u društvu, a kada se pokrene pitanje odgovornosti, onda nitko nije odgovoran. Tko god je odgovoran za propuste, mora odstupiti s dužnosti!!

VL
DU
Deleted user
07:01 04.03.2011.

04.03.2011. u 02:30h sretko kalinic je napisao/la: ali ce morati doci po solde sam u srbiju.tako stoji u ugovoru.pa nek bira. ne mora on nikuda, ako bude presuda pravomoćna, da vidiš samo kako će srbija isplatiti novce (ili bilo tkotko drugi) , ida te na kraju utješim: da, sretko, to će biti i tvoji novci, koje ćeš morati isplatiti za ovaj slučaj,, pa ti sad biraj hoćeš li pizditi ili šiziti,,,

VL
B6
Booyaka 619
11:22 04.03.2011.

@ sretko Pa zašto ne bi došao, slobodan je čovjek... A kada podigne perje platit će kao svaki pravi Slavonac široke duše par malih vinjaka i vama bjednicima koji ste ga proganjali, pomolit se Bogu za vaše vražje duše i i otići u miru kući u Vukovar

VL
KR
krka
11:26 04.03.2011.

Nek mu plate mrcine koje su ga zatvorile usprkos izjavi sa ispitavanja o nekrivnji koje je dostavila Hrvatska. Ili pola-pola, Bosnia and Serbia, imaju istu-lopovsku krvnu grupu. Kaj ne treniraju pravdu na Mladiću i Hadžiću? Njima dojave tri dana prije lažnoga lova na njih! Pljuc na takvu pravdu! Oni bi v Evropu. Samo Evropi iza Rumunjske i Bugarske treba fašistička Serbia.Kaj su im vrane pojele možda mozak?

VL
OB
-obrisani-
20:37 04.03.2011.

Evo kako se potvrdjuje ono što sam pisao kad je Purda uhićen apojedinci su samo brundali. Dakle da hoće on bi mogao tražiti odštetu ali to je njegova volja! A kao što sam i rekao srbijanci su shvatili da je glupavo progoniti čovjeka koji je uz sve još bio u njihovom logoru ! Nisu glupi pa da si zabodu nož u ledja!

VL
MI
misho32
22:04 04.03.2011.

Pravosuđe je rak rana hrvatskog društva . Što radi to držano odvjetništvo kada još uvijek nije podignulo optužnice za srpske logore. Nesmiju oni to jer se sa njima upravlja iz Haaga .Za tu gamad iz Haaga sve strane su podjednakoko krive i moraju se podjednako pokažnjavati i zbog budućeg suživota u koji nas guraju. Iako je činjenica da su Srbi u ovom ratu , koji su započali radi ostvarenja svojih genocidnih velikosrpskih planova, počinili 99% od svih zločina, više se progone Hrvati.Ova situacuja sa Purdom zorno nam pokazuje o kakvoj se to pravdi radi . Taj jadnik , koji je fizički uništen u srpskom logoru , jedva je spašen od te Haaške pravde , nakon što su se digli branitelji, a zločince koji su ga premlačivali i koji su ubijali u srpskim logorima nitko ne progoni. Hrvatskoj se stalno prigovara zbog korumpiranog pravosuđa , a ono je korumpirano po diktatu Haaga i Europske unije , preko Bajić i sličnih , koji ne sude po pravdi već po diktatu iz Haaga i Europske unije.

VL
OB
-obrisani-
02:15 05.03.2011.

jedina fasisticka tvorevina jos je u europi ostala hrvatska

VL
OB
-obrisani-
02:18 05.03.2011.

kad zorana banic za 6nevinog tamnovanja godina i ernest radjen za 560 dana tamnovanja bez dokaza dobiju odstetu,onda prda se moze javiti

VL
OB
-obrisani-
14:49 05.03.2011.

PURDA- BIT CES GLUP AK NECES TRAZIT ODSTETU

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.