Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvrijedio Bozanića
Povratak na članak

Slučaj dr. Stubbsa kap u poplavi netolerancije

Leinert-Novosel: Iako se Stubbs ispričao, pitate se je li moguće da je takvu uvredu izrekla obrazovana osoba, a ne netko tko se napio...

Komentari 162

KA
kapunjohan
07:51 13.08.2017.

Sramota je da takvi ljudi kao Stubbs mogu biti profesori na državnom fakultetu , naime vjerujem da ih je još puno koji su se tamo uhljebili a nisu ni moralna ,ni stručna vertikala a neki nisu nisu ni ,,ljubitelji,, hrvatske države. Kad se širi nekultura dialoga, između različnih ideja i njihovih zagovornika sa,, najviših,, pozicija onda se to brzo širi među sve. Postalo je normalno ako ne misliš kao ja ti si to in to ,prekrajaš to i ono, treba te označiti kao nulu, mi ili oni itd.Namjesto da se ide u demokraciju mišljenja , razgovora i ideja ide se u smijeru isključivosti a to se ljudstvu nudi ,,od vrhova na dolje,,

VL
ZO
zoranos
08:20 13.08.2017.

A izjava profesora Kapovića za filozofskoga:" Popišam se na Bleiburg" kad je na HRT-u bila misa za poginule?

VL
LO
lojtra1
07:50 13.08.2017.

Umjesto "tsunamija investicija" iz EU ovdje se opet doteplo najveće europsko smeće!

VL
BL
Bluefull
08:27 13.08.2017.

Stubbs ....primitivac i ništa više . Volonter iz Liverpola , član platfomrme 'Zagreb je naš' i član sorosovog 'otvorenog društva' ........ Svi ti "volonteri" od nečega moraju živjeti netko ih mora financirati ..... ipak radi se o primitivcu , prije , prije svega drugoga navedenoga

VL
VO
vodopad
07:56 13.08.2017.

gospodin siniša zrinščak pa i pisac ovog teksta nastoje izjednačiti netoleranciju lijevo orjentiranih udruga sa ostalim pa tu spominje i crkvu što nrma veze sa stvarnim stanjem jer glavni širitelji netolerancije su lijrvo orjentirane udruge

VL
KA
kamenjar0404
08:22 13.08.2017.

Tzv."ljevicari","antifašisti"revolucionari"," "marksisti","lenjinisti" i ostala stoka sitnog zuba su uništili svaku državu ako im se dočepaju vlasti!!!! Pogledajte,Venecuelu,Kubu,Sj.Koreju,DR Kongo itd.!!! Sirotinja i nered a vladajući milioneri !!!!!

VL
DU
Deleted user
08:06 13.08.2017.

Leković-Pupovac novinarstvo nije izvijestilo svijet o netoleranciji, fokusirani su na HOS-ov pobjednički pozdrav. Ti „drugi“,Leković-Pupovac, ne samo što imaju mogućnost odlučivanja i utjecanja o pitanjima koja se i nas tiču, oni i lažu o fašizaciji društva, dok ovakav mirotvorac kaoo „intelektualčina“ kojeg smo uvezli iz Engleske šalje otrovne poljupce i odlučuje kako preodgojiti našu dicu. Naravno bez kazne, bez pokude, za izrečenu mržnju vrlih fašista s petokrakom! Naravno da su dva tabora, na jednoj strani hrvatski narod a na drugoj špijuni raznih fela i veleizdajnici!

VL
AP
ante_pustinjak
08:15 13.08.2017.

ovom dobro uhranjenom i uhljebljenom drugu dotepencu iz "zapadnih krajeva" ne bi bilo loše da se koji put pogleda u zrcalo pa poradi malo na reparaturi svoga "gebissa" (ili barem nabavi pristojnu četkicu za zube!) nego da stavlja krajnje neprimjerene primjedbe i komentare po tzv. "društvenim mrežama". i nikako mu više nije mjesta u javnim ustanovama!!! treba čim prije startati peticiju za njegov opoziv!

VL
DG
davorsimic60@gmail.com
08:26 13.08.2017.

Nije taj dotični čovjek, jer gospodin zasigurno nije uvrijedio samo kardinala Bozanića već i sve vjernike.

VL
BE
BeroII
08:06 13.08.2017.

Ovakva se je vrsta "komunikacije" kod nas "pojačala" pojavljivanjem druga komesara na vodećim funkcijama u "našoj" politici. To samo dokazuje kvazi kulturu i njega i njegovih sljedbenika.

VL
DD
ddh
09:49 13.08.2017.

I opet " novinarka" koja je vjerojatno ili sigurno ljevicarka, dovodi i clanak ljevicare, Leinert-Novosel i Zrinscaka, da publici tumace o cemu se radi. Pa onda Zriscak netoleranciju izmislja u nepostojecoj poplavi civilnih drustava sa religijskim predznakom. Mediji su ti koji potenciraju vrijedjanja i govor mrznje komunista, jer im svakodnevno daju prostor za to sirenje mrznje, vrijedjanja i ponizavanja ne desnicarske nego gradjanske Hrvatske. Komunisti- divljaci divljaju, pa onda traze krivca u religiji. Sa komunistima u Hrvatskoj nema niti zajednickog zivota, niti tolerancije, a najmanje pluralnog drustva. Dok se svi mediji i javna scena ne ociste od prostaka-komunista, u Hrvatskoj nece biti mira.

VL
SA
samograd
08:27 13.08.2017.

Po Hrvatskoj se intezivno pljuje od 3 .siječnja 2000 dolaskom na vlast Račana i Mesića .

VL
IM
imedvedo
08:43 13.08.2017.

To su sve posljedice Titovog komunizma. u kojem je postojalo samo jedno mišljenje. Titoisti se ne mogu pomiriti s drugim mišljenjem i drugo mišljenje za njih ne postoji, pa su postali opasno agresivni. Još budu neko vrijeme divljali dok prebolele micanje Tita iz kazališnog trga u Zagrebu.

VL
GD
Gospon Drug
07:56 13.08.2017.

To vam je tak kad država dozvoljava da ju neometano vrijeđaju vlastiti građani...

VL
BE
BeroII
08:30 13.08.2017.

Zašto uopće osoba ovih "kvaliteta" obnaša ikakve funkcije u našoj državi ? Pa zar mi nemamo dovoljno naših "akademika" sa kupljenim diplomama ? ? ? Od kuda znam da je i on kupio diplomu ? Pa normalna akademski obrazovana osobaa ne može napisati onakav komentar. Čak da je to i napisano pod utjecajem alkohola ili nekih drugih opijata, odmah nakon "triježnjenja ", takva bi se osoba samoinicijativno uputila na aerodrom i kupila kartu za prvi avion, i to jednosmjernu.

VL
DU
Deleted user
09:35 13.08.2017.

Ajmo ovo pojednostavnit. Dođem kod nekog u goste,prime me odlično,nađu mi posao i član obitelji u koju sam došao se razboli....poželim tom članu obitelji ono što je i dotični poželio uzoritom kardinalu.....Pitanje glasi :Hoću li ostati i dalje kod vas u vašem stanu na doručku,ručku večeri ?

VL
PR
prigorka
09:36 13.08.2017.

pokvareni englez,sto se drugo moze ocekivati od njega,neka se sere po svojima

VL
DR
draze
08:46 13.08.2017.

Žalosno,nije ni čudno da mladi bježe van granica a trebali bi naj prije poslati takove i slične otkud su došli pa bi jasle bile pune i svima puno puno bolje

VL
ŽU
žuti
09:45 13.08.2017.

Domaći intelektualci, osobito oni iz kumrovečkih inkubatora, trude se svim silama naći logično objašnjenje za tog engleskog manijaka, najvjerojatnije podmetnutu špijunčinu tajnih službi, koji je zamislite samo kada, baš 1993. odlučio da Zagreb i Hrvatska budu njegov dom! Zamislite još samo da je te 1993. plamtio agresini rat Srba širom Hrvatske, a u Bosni su Alijini mudžahedini naoružani putem HVO-a počeli najsrčanije napadati na Srednju Bosnu nastanjenu Hrvatima! Zamislite još i 300 tisuča Alijinih izbjeglica širom Hrvatske............! Zamislite još da te 1993. godine Mesić, Manolić.............., pokušavaju državni udar u Saboru optužujući Tuđmana i HDZ-e za agresiju na BiH! Zamislite još...................! Zamislite još što bi Ujedninjeno kraljevstvo poduzelo protiv Hrvata u istoj situaciji?

VL
SP
Spezispezi
10:06 13.08.2017.

Ja BiH to riješio po kratkom postupku bez puno pametovanja, uzeti ljevičarskoj gerili novce pa nek ubuduće vrijeđaju o svom trošku.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.