Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI ODBOR REGIJA
Povratak na članak

Pauk: Naše predsjedanje Vijećem Europske unije dolazi u prijelomnom trenutku

Ministar uprave Ivan Malenica, kao predstavnik Vlade RH, prezentirao prioritete hrvatskog predsjedanja Vijećem EU-a naglašavajući, između ostalog, važnost usvajanja višegodišnjeg financijskog okvira, provedbe zelenog plana, adresiranje demografskih izazova i promicanje rodne jednakosti.

Komentari 1

AN
antonelić
10:12 14.02.2020.

pauk smatra da " naše predsjedanje Vijećem Europske unije dolazi u prijelomnom trenutku " ... samo bih nadodao da u ovim bremenitim vremenima punim izazova ( pojava crnih labudova i hibridnih djelovanja ) moramo skupiti glave kao onomad devesprve a ne da se naši suborci medved , ugroza , vaso itd svrstavaju u različite timove ... moramo se još jednom udružiti u zajednicu ( hrv.demokr. ) i jednako misliti i djelovati , jer u protivnom ćemo izgubiti vlast a onda kukuriku , spašavaj se ko može ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.