Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Splitu

Pas skočio na bebu u parku, djevojčicu odveli na Hitnu pomoć

psi
Nikola Cutuk/PIXSELL/Ilustracija
16.01.2020.
u 14:06

To je ogroman pas, ima preko 50 kila. Odgurnuo je moju 15-mjesečnu kćer i stao je nad njom jedno pola minute. Pala je glavom na beton, ispričao je otac

U parku Emanuela Vidovića u centru Splita pas je skočio na djevojčicu staru 15 mjeseci. Djevojčica je pala i udarila glavom o beton. Roditelji su je odveli na Hitnu pomoć. Pas nije bio na povodcu.

"Nije pas kriv, odgovoran je vlasnik koji ga nije držao na povodcu. A bilo je tamo 20, 30 djece. Moglo je bilo koje nastradati. To je ogroman pas, ima preko 50 kila. Odgurnuo je moju 15-mjesečnu kćer i stao je nad njom jedno pola minute. Pala je glavom na beton. Šokirala mi se i starija kćer od tri godine. Supruga me odmah nazvala. Stigao sam s posla i odvezao kćer u bolnicu. Ima hematom ispod oka, radili su joj CT glave da vide je li zadobila potres mozga. Još smo u bolnici i čekamo nalaze",ispričao je je otac ozlijeđene djevojčice za Dalmatinski portal..

Ključne riječi

Komentara 16

LN
lotrscak_nije_iz_ZG
14:34 16.01.2020.

Ta djeca su uzurpirala sve parkove, a pogotovo dječja igrališta. Nemaš više gdje odvesti peseka da se pokaka. Roditelji su jako sebični.

MA
majstorsmora
16:04 16.01.2020.

Teror manjine nad vecinom zbog iskrivljenih vrijednosti u drustvu. Danas ako nemas cetveronoznog seratora nisi IN. Jadnici.

JO
Jones124
15:33 16.01.2020.

Jadni psi, nemogu u miru obavljati nuzdu na djecijim igralistima od te puste djece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije