Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ugrizao ih pas

Pas na Viru u dva dana napao tri žene

Vir
Ante Pavlinović
20.08.2010.
u 09:48

Prekjučer na Boboviku pas je ugrizao 59-godišnjakinju i 18-godišnjakinju, a jučer oko podneva i 49-godišnjakinja je prijavila da je, dok se kupala u Slatini, prema njoj krenuo agresivan pas i da se spasila plivanjem.

ZADAR - Zadarska je policija u posljednja dva dana dobila prijavu tri ženske osobe da ih je na Viru napao pas nepoznatog vlasnika. Prekjučer na Boboviku pas je ugrizao 59-godišnjakinju i 18-godišnjakinju, a jučer oko podneva i 49-godišnjakinja je prijavila da je, dok se kupala u Slatini,  prema njoj krenuo agresivan pas i da se spasila plivanjem. 

Nije poznato je li riječ o istom psu. 

Ključne riječi

Komentara 7

KA
Kakma
16:56 20.08.2010.

Kratki postupak,bestiju ustreliti .

Avatar Rubirosa
Rubirosa
15:07 20.08.2010.

Da nije to bio zamaskirani Magistar ili magistrov ćeno...;)))

KR
kreont
11:07 20.08.2010.

Kada divljak ima takvog jakog psa. Nemamo zakon, nemamo zakonske redarstvenike iliti policiju. Ovo bi moralo postati jako jako jako kažnjivo ne po psa već pod gazdu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije