Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija pomoći

Pas ili mačka – koji je vaš omiljeni kućni ljubimac?

Foto: Privatni album
1/2
06.09.2019.
u 12:49

U povodu Svjetskog dana zaštite životinja tvrtka Mars pokreće akciju kojom će donirati hranu za napuštene životinje azilima diljem Hrvatske

Potaknuti vječnom dilemom tko je omiljeni ljubimac, pas ili mačka, tvrtka Mars u povodu Svjetskog dana zaštite životinja pokrenula je kampanju u kojoj će se napokon doznati odgovor na ovo pitanje.

Preferirate li više gracioznost i karakter mačaka ili ipak smatrate da je pas čovjekov najbolji prijatelj, svoje mišljenje na ovo pitanje možete dati na stranici www.pasilimacka.com.hr i uključiti se u glasanje koje će trajati do 4. listopada. Svake godine taj dan ljubitelji životinja obilježavaju i slave kao Svjetski dan zaštite životinja kako bi se povećala svijest o odnosu ljudi prema njima i njihovoj važnosti za život na Zemlji. Tvrtka Mars tradicionalno obilježava taj dan, a u sklopu akcije "Pas ili mačka" pokrenula je i kampanju prikupljanja hrane za pse i mačke za pomoć napuštenim životinjama, odnosno donacije azilima diljem Hrvatske.

Svakom kupnjom Mars proizvoda iz programa Pedigree i Whiskas do 15. listopada tvrtka će donirati 5 g hrane za kućne ljubimce na svaki prodani proizvod. Prikupljeni obroci bit će donirani u šest azila koji se bave zaštitom napuštenih životinja: azil "Šapica" (Zaprešić), azil "Prijatelji" (Čakovec), azil "Viškovo" (Rijeka), azil "AS-EKO" (Šibenik), azil "Utinja" (Karlovac) te azil u Nemetinu, udruga Pobjede (Osijek).

Kampanju podržavaju Franka Batelić, Ana Bacinger, Ella Dvornik, Martina Palić (Mako), Marko Petrić i Slavko Sobin sa svojim ljubimcima kako bi potaknuli javnost da se uključi u ovu akciju i pomogne da se prikupi što više obroka za napuštene životinje, ali i sazna odgovor na pitanje tko je omiljeni ljubimac u Hrvatskoj - pas ili mačka.

Komentara 1

Avatar Dumen
Dumen
09:30 08.09.2019.

Jedino mačak može biti istinski kućni ljubimac. Psi su neuredni i smrde po pišalini i samo osobe oštečenog osjeta njuha ih može imati u kući. Pas mora imati dvorište.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije