Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Karlovcu

Parkirao vozilo i pritom udario dijete i teško ga ozlijedio

Hrvoje Jelavic/PIXSELL
17.02.2019.
u 10:56

Dijete je hitno zbrinuto u bolnici, a policija istražuje sve detalje tragedije.

U Karlovcu je u subotu u 12.45 sati teško ozlijeđeno dijete u prometnoj nesreći na parkiralištu u gradskoj četvrti Zvijezda, piše 24 sata. 

– Osobnim vozilom karlovačkih registracijskih oznaka upravljao je 38-godišnjak koji je prilikom parkiranja vozilom udario u dijete koje se kretalo po parkirališnom prostoru. Dijete je teško ozlijeđeno, a u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja policija provodi kriminalističko istraživanje – javili su iz policije.

Dijete je hitno zbrinuto u bolnici, a policija istražuje sve detalje tragedije.

 Pogledajte i video Požar u Kustošijanskoj ulici u Zagrebu

Komentara 1

Avatar Dixie_land
Dixie_land
11:24 17.02.2019.

Ako je dijete bilo iza auta onda vozač ne može biti kriv jer ga je nemoguće vidjeti. Ovdje su roditelji krivi što ne paze svoju djecu. U slučaju da je vozio neprilagođenom brzinom i udario dijete prednjim dijelom automobila onda vozača treba oštro kazniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije