Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas u večernjem listu

Pariške krvnike obučio je hrvatski zet!

naslovnica
13.01.2015.
u 00:05

Cherifov i Saidov mentor bio je, doznalo se tako, glavni operativac i ideolog islamske terorističke organizacije Al-Qa’ida, desna ruka Osame bin Ladena, domaćoj javnosti dobro poznat zahvaljujući vjenčanju s Hrvaticom iz Bjelovara.

“Vojnici koji štuju Allaha i njegova poslanika došli su među vas. Oni se ne boje smrti, nego traže mučeništvo u ime Allaha. Mene, Cherifa Kouachija, poslala je Al-Qa’ida iz Jemena. Bio sam ondje i financirao me je Anwar al-Awlaki”, kazao je u telefonskom pozivu televizijskoj postaji BFMTV, jedan od dvojice braće Kouachi, počinitelja krvavog napada na pariški tjednik Charlie Hebdo, čije žrtve civilizirani svijet i danas oplakuje.

Cherifov i Saidov mentor bio je, doznalo se tako, glavni operativac i ideolog islamske terorističke organizacije Al-Qa’ida, desna ruka Osame bin Ladena, domaćoj javnosti dobro poznat zahvaljujući vjenčanju s Hrvaticom iz Bjelovara.

Nakon što je u rujnu 2011. poginuo u napadu bespilotne letjelice, godinu dana kasnije danski obavještajac Morten Storm u javnost je izišao s pričom kako ih je do Al-Awlakija dovela njegova mlada žena, Hrvatica imenom Amina, koja danas živi u Jemenu i sprema se postati bombaš samoubojica. Bila je to 37-godišnja Irena Horak čiji je identitet razotkrio Večernji list.

>>Drama Irene Horak u Jemenu: Izolirana je, uplašena i okružena teroristima

>>Francuska na rubu usijanja: 'Satira smije sve. Samo ne smije umrijeti'

>>Al-Qa'idina teroristica Amina bila je vrsna trkačica na sto metara

>>Pobili gotovo cijelu redakciju i zaurlali uglas: Osvetili smo Proroka

>>Cijelu priču čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista

Komentara 45

Avatar TvojUjko
TvojUjko
21:25 12.01.2015.

Još malo i Hrvati će biti krivi i za treći svjetski rat.

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
21:33 12.01.2015.

Dakle sada kad joj je nestalo Jospovica, ova novinarka ide po Hrvatima. Posljednji su me puta zbog komentara o njoj zabranili, iako je blatila po braniteljima.

DU
Deleted user
21:29 12.01.2015.

I inače su im žene naročito bitne, a posebice ovakvim ekstremistima. Njima je Europljanka, posebice krivovjernica, neki seksualni trofej u plemenskim okvirima i to bi bilo sve...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije