Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u romskom naselju
Povratak na članak

Paragom teturaju ozlijeđeni i bolesni psi, skotne kujice i štenad

Preuzeli smo 20 pasa, čeka nas liječenje, cijepljenje, čipiranje i kastracija, za ostale nemamo ni mjesta ni novca, kaže A. Hampamer iz čakovečkog azila

Komentari 6

Avatar 123456
123456
22:37 07.09.2017.

Je, ti romi su naše bogatstvo kao nacionalna manjina. Romantični su po tome kaj se odbijaju uklopiti u bilo kakve civilizacijske okvire i jedino kaj znaju delati to je spravljanje problema, krađe, držanje djece u robovlasničkom podaništvu i još puuuuno drugih pizdarija.Kaj bi mi bez te ljepote?

VL
BU
burza
10:04 08.09.2017.

Isti slucaj sa otokom Pagom amo tamo su problem macke turisti ih hrane dok su tamo a onda su poslje preposteni sebi a kad pitate veterinarsku stanicu kako bi se to sredilovele probajte srediti sami znaci uzmi otrov i truj jadne zivotinje

VL
GE
geez
23:35 07.09.2017.

Otkud toliko njih u HR?

VL
KS
krao_sam
07:44 08.09.2017.

U tom cakovcu necete dobiti pomoci. Gradski oci nemaju sluha

VL
VK
vječni krojf
15:24 19.09.2017.

Necu sada zagovarati rome jer se o njima sve zna.Sta bi htio ovdje iznesti da nisu to sve samo romi krivi.Lokalno stanovnistvo,pa i iz udaljenijih krajeva ljudi donose pse kod roma i tu ih bace.Cesto cujem nekog da kkaze imamm previse pse i macke,moram ih strpati u auto i baciti kod cigana,oni hoceju imati zivotinje.Tako to rade onda i drugi pa se situacija pogorsava.Cesto narod koristi Rome za svoja nedjela a to nije dobro i sve se nam to vraca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.