Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hgss u akciji

Paraglajdera na nepristupačnom terenu spašavali i helikopterom

HGSS (1)
Ivo Cagalj/PIXSELL
25.07.2013.
u 23:03

U spašavanju nesretnog paraglajdera sudjelovalo je 16 članova HGSS Rijeka te helikopter HRZ-a koji su se ubrzo nakon dojave uputili prema mjestu nesreće koja se dogodila na vrlo nepristupačnom terenu.

HGGS je četvrtak navečer spasio teško ozlijeđenog paraglajdera koji je stradao na nepristupačnom terenu u zaleđu Crikvenice.

Kako su naveli na gss.hr, stanica HGSS-a u Rijeci primila je dojavu o nesreći koja se dogodila u okolici Triblja u zaleđu Crikvenice oko 17.50 sati.

U spašavanju nesretnog paraglajdera sudjelovalo je 16 članova HGSS Rijeka te helikopter HRZ-a koji su se ubrzo nakon dojave uputili prema mjestu nesreće koja se dogodila na vrlo nepristupačnom terenu. Jedan dio spasitelja upućen je prema mjestu nesreće zemaljskim putem, a drugi helikopterom. Akciju su završili oko 20.30 sati, a unesrećeni paraglajder je helikopterom prevezen u riječku bolnicu.  

>> HGSS u akciji: Spašeni penjač iz Njemačke i izraelski par

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije