Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRUŽI FOTKA S CIJENAMA

Burne reakcije u Crnoj Gori zbog paprenih cijena ležaljki na plažama: 'To je bezobrazno'

Lošinj: Otok koji su strani novinari proglasili hrvatskom Mallorcom
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/2
13.06.2022.
u 10:35

Ovakve cijene izazvale su lavinu komentara, a neki su primijetili i značajno poskupljenje u odnosu na prošlu godinu

Kao i svakoga ljeta, vrtoglavim cijenama određenih usluga na Jadranu brojni se ne mogu načuditi, pogotovo kada je opravdanost takvih cijena upitna. Jedan takav primjer našao se na obali Crne Gore, gdje su cijene iznajmljivanja ležaljki i suncobrana otišle u nebo. 

Kako piše Mondo, na društvenim mrežama objavljen je ''plažni red'' jedne crnogorske plaže u kojoj stoji kako je za korištenje seta 'običnih' ležaljki čak 25 eura.

Ukoliko se posjetitelj odluči za drvenu varijantu, za nju će morati izdvojiti još dodatnih 10 eura, a najskuplje će platiti baldahine - 80 eura. Postoji i najjeftinija varijanta, a to je jedna ležaljka bez suncobrana koju će posjetitelji morati platiti 10 eura.

Ovakve cijene izazvale su lavinu komentara, a neki su primijetili i značajno poskupljenje u odnosu na prošlu godinu. 

- Sve nabrojano je gratis na mnogim destinacijama, ali ima mjesta i u Grčkoj i u Turskoj na kojima se plaća. Ipak ovo je bezobrazna cijena - piše u jednom komentaru. 

>> VIDEO Vatrogasci spasili ovcu koja je zapela među zidovima: 'Naša ekipa uvijek obavlja posao sigurno!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije