Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatikan
Povratak na članak

Papa: Tehnološki razvitak ne donosi samo dobro

Benedikt XVI. je tijekom svečane mise na Cvjetnicu govorio o znanstvenom i tehnološkom razvitku

Komentari 8

KO
kobidrugibio
07:12 18.04.2011.

super je reko!

VL
OB
-obrisani-
17:22 17.04.2011.

Haha! Papa nas nanovo zabavlja!

VL
JB
josip broz
22:30 18.04.2011.

17.04.2011. u 17:22h lschmidt je napisao/la: Haha! Papa nas nanovo zabavlja! ____________________ bilo je zabavno tebe sprdati, ali sada cak ni to vise nije

VL
OB
-obrisani-
23:51 18.04.2011.

Pa brpz nije se lako ni sprdati ... i to treba znati. Ali tebi prirodno to ne ide kao ni ostalo lamentiranje pa shvaćam da nemožeš!

VL
DU
Deleted user
10:46 19.04.2011.

Tehnološki napredak nam donosi puno veće rizike nego što smo ih u povijesti poznavali. A samo budala si hoće povećati rizike. Ergo, naša je civilizacija budalasta, i dokle god težimo \"napretku\" ostat ćemo budalasti, a možda i sahranimo sami sebe s time. U biti želja za napretkom je kombinacija sljepoće da nam je Bog sve već dao, i znanje i hranu i zrak i vodu, i pohlepe za više, više, više... Uz pohlepu ide i želja da postanemo Bogovi. To je još jedna ilustracija budalastosti naše civilizacije. Mi jesmo dio jednoga, mi već jesmo dio Boga, netko bi rekao djeca Božja, no zapravo mi moramo Bogu biti roditelji i nježno ga probuditi u nama. No to se postiže introspekcijom, a ne gomilanjem tehnoloških gadgeta. Zamisao da ćemo tehnologijom postati Bogovi je stvarno budalasta.

VL
SI
sinaj
17:16 19.04.2011.

josip broz je napisao/la: ____________________ bilo je zabavno tebe sprdati, ali sada cak ni to vise nije lschmidt je napisao/la: Pa brpz nije se lako ni sprdati ... i to treba znati. Ali tebi prirodno to ne ide kao nii ostalo lamentiranje pa shvaćam da nemožeš! ___________________________________________ Ne možeš se piše odvojeno ;) Jel tako Broz? \'Bem ti, tko li je samo izmislio glupu pismenost

VL
OB
-obrisani-
03:57 20.04.2011.

19.04.2011. u 17:16h sinaj je napisao/la: ___________________________________________ Ne možeš se piše odvojeno ;) Jel tako Broz? \'Bem ti, tko li je samo izmislio glupu pismenost ------------------------------------- Haha! Pa kad nemaš ništa drugo onda opali po pismenosti! Hehe! Ti ne shvaćašš da sma za tebe majtor u baratanju riječima ... čak i kad pravim na tone grešaka. Jednostavno zato što mi to nije važno ... i siguran sam da me više čitaju nego tebe. Žao mi je --- ali je tako! Treba znati i nešto napisati a ne samo imati krasopis za pet.

VL
SI
sinaj
15:22 20.04.2011.

lschmidt je napisao/la: __________________________ Da te više čitaju? He, he, pa ti stvarno čitaš samo VL. I ti ćeš uskoro kao i oni početi uz primjerak svog teksta dijeliti rasadu za vrt....da te još\'\' više\'\' čitaju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.