Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Položaj katolika
Povratak na članak

Diplomatska ofenziva Vatikana: Papa spašava Hrvate u BiH

Pred BiH je reforma izbornog zakona, što je iznimno važan potez za položaj Hrvata u BiH, ali i za cijelu zemlju, rekao je Davor Ivo Stier

Komentari 13

OL
olrajt
13:08 08.02.2017.

Katolička crkva uvijek je bila uz Hrvate a Hrvati uvijek uz katoličku crkvu i uvijek će tako biti.Hvala Bogu!

VL
UI
u-inat
14:03 08.02.2017.

Svaka inicjativa koja ne uključuje stvaranje federalne jedinice za Hrvate u BiH je dugoročno put u propast opstojnosti Hrvatskog naroda u BiH.

VL
SS
S.Savić
12:53 08.02.2017.

Draga moja povijesti, kako možemo zaboraviti da je BiH nekada u potpunosti bila dio Hrvatske. Sada je svatko kriška i pripaja osim narod kojem je pripadala.

VL
DU
Deleted user
20:29 08.02.2017.

Sta?Pa zar se Vatikan poceo baviti i politikom?U Drugom svetskom ratu se uglavnom bavio humanim poslovima,i sirenju ljubavi medju narodima...

VL
DU
Deleted user
12:18 08.02.2017.

"ekonomskih problema Hrvata katolika u BiH" ......ahahaaaa da Hvata katolika, ja mislio da u bosni ima Hrvata protestanata

VL
Avatar soliloquy
soliloquy
13:32 08.02.2017.

Ne znam što će Hrvatima u BiH "euroatlantske integracije" kad ni krivi ni dužni svi imaju EU putovnice od srpnja 2013. i za razliku od Srba i Bošnjaka ništa ih ne sprečava da odu u Njemačku kao što su im odlazili očevi i djedovi. I onda kad se svi isele, odjednom je naš problem što ih tamo više nema? Ove gluposti o srpskoj robi jer je "resorni ministar Srbin" su na granici kliničke dijagnoze kretenizma. Trgovina sa BiH se prepolovila nakon našeg uslaska u EU 2013 čime smo napustili SSP u kojem smo bili sa BiH, dok se njihova trgovina sa Srbijom povećava jer se Srbija iste godine pridružila SSP-u.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.