Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatikan
Povratak na članak

Papa oštro protiv mafijaša: Oni siju smrt i ne mogu se nazivati kršćanima

Franjine riječi s opće audijencije srijedom na Trgu svetog Petra njegov su najžešći napad na organizirani kriminal u četiri godine

Komentari 11

Avatar IgorBr
IgorBr
13:54 28.03.2018.

I 90% hrvatskih katolika se ne može nazivati katolicima, ali se naziva i to Crkvi ni malo ne smeta. Onda mogu prodavati priču o 85% katolika u Hrvatskom društvu.

VL
Avatar Grunf
Grunf
17:19 28.03.2018.

da dođe u Hrvatsku tek bi onda imao o čemu pričati.

VL
MA
MatijaGubecGS
19:18 28.03.2018.

A što je sa svećenicima koji zlostavljaju dječicu?

VL
GO
goran2hr
16:37 28.03.2018.

Da li je kada nešto prigovorio đihadistima?

VL
Avatar Parousia
Parousia
14:33 28.03.2018.

Luka(8:11-15)"A usporedba znaci ovo:sjeme je rijec Bozja.Ono koje je palo uz put,to su oni koji cuju,ali zatim dolazi Djavo i uzima rijec iz srca njihova da ne bi vjerovali i bili spaseni.Koje je na kamenitom tlu,to su oni koji radosno prihvate rijec kad je cuju,ali nemaju korijena.Neko vrijeme vjeruju,ali u vrijeme kusnje otpadnu.A koje je palo medju trnje,to su oni koji cuju,ali odvuceni brigama,bogatstvom i uzicima ovog zivota uguse se i ne donesu zrela ploda.A koje je na dobroj zemlji,to su oni koji cuju rijec cistim i dobrim srcem,te je zadrze i ustrajno donose plod."

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.