Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATIKAN
Povratak na članak

Papa nije znao za pedofile u Bavarskoj

Sveta Stolica odbacuje insinuacije o navodnoj odgovornosti pape Benedikta XVI., dok je kao kardinal Jospeh Ratzinger bio nadbiskupom Muenchena, za slučaj pedofilije u bavarskoj crkvi

Komentari 7

OB
-obrisani-
15:38 13.03.2010.

..sami \"genijalci\" na komentarima,..da nerecén -genitalci...

VL
MM
Mladen Miletić
11:25 13.03.2010.

Papa nije znao za pedofile u Bavarskoj, a kako je mogao znati ako ga nisu obavjestili. Gdje je pravosuđe zakon jesu li oni isto glupi tupi ili o čemu kakamo? Dali netkopametan sigurno zna tri kuče dalje od sebe tko kaoga hebe ???

VL
OB
-obrisani-
11:28 13.03.2010.

Šta da se raspravlja , katolici su najgori degenerici i razvratnici i to tako traje stotinama godina, zato su se i odvojili od pravoslavaca da bi svoju izopačenost i retardiranost mogli na miru da konzumiraju ! ! !

VL
Avatar jura-100
jura-100
12:01 13.03.2010.

\"Papa nije znao za pedofile u Bavarskoj\" Ni Kalmeta nije znao za pljačke u HAC-u. Ni Suzana nije znala za korupciju. Ni Tuđman nije znao za logore. Čini se da nitko ništa ne zna...

VL
OB
-obrisani-
12:47 13.03.2010.

jedno je političar drugo svečenik(ne ne branim svečenike ) ali opet jedno je političar a drugo Papa;slaboumni jura

VL
DS
dubina-sirina
16:36 13.03.2010.

Drze nas u paklu ove djavlije organizacije. Vecina planete je u stahu od ovog Boga (Boga straha, krvi, kontrole) Sve dok ne kazemo djavlu dosta, nece nas pustit da zivimo u ljubavi, pravdi i postenju za svakog covjeka na zemlji. Abrahamsk bog je manijak, pazi ovo iz kurana;;; And kill them wher ever ye shall find them, and eject them from whatever place they have ejected you; for civil discord is worse carange; yet attack them not at the Mosque, unless they attack you therein first; but if they attack you, slay them. Such the reward of the infildes. Znaci ubiji ih, istjeraj ih, zakolji, doduse ako te napadnu..... i bit ces nagradjen. Nek mi netko kaze kako moze vjerovati u boga koji zeli krv, ubijanje. A sve Abrahamske religje opravdavaju ubijanja. Najezim se kad procitam ove \"svete knjige\". pozdrav!

VL
IZ
izgnanik
06:22 14.03.2010.

ma ljudi ovo je borba za svetu stolicu englezi sa jevrejima poturaju papi nijemcu da bi ovaj dao ostavku .pa da bi većinom protestanska engleska vladala svim katolicima na svijetu .ja mislim da je i ovom slučaju samo borba za položaj

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.