Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Papa milosrđa mijenja rigidno lice Crkve

Od braka se ne odustaje. Samo će se lakše utvrđivati njegova valjanost

Komentari 7

SA
samoborka
18:20 09.09.2015.

Ovaj papa je obicni populist upitnih namjera.

VL
Avatar @promatrač
@promatrač
18:40 09.09.2015.

Potkrala se greška novinaru, najvjerojatnije je mislio napisati : Papa svetogrđa

VL
SA
samograd
18:43 09.09.2015.

kad je papa panker kako ga je nazvala protuha zvana pavičić uključio SPC u odluku o svetosti blaženog stepinca da se čuje i njihovo mišljenje ( tj dopustio je da to stopiraju) ,u tom slučaju ga nije bilo briga zaza Salus animarum suprema lex". hoću reći da je uključio zločinačku četničku organizaciju spc koja od već dugo nema veze sa kršćanstvom ,kojoj je duša dobrano zatrovana . trebao je njih spasiti prije nego " spasi " one koji srljaju u sakrament pa bi htjeli iskakati iz braka u brak kao u hollywood-u.RKC is not dead!

VL
BA
bakulušić
19:06 09.09.2015.

Papa ne dira u sakrament ženidbe nego u proces poništenja. Uvjeti se ne mijenjaju nego se traži rješenje kako skratiti ili ubrzati proceduru. Crkva nema rigidno lice i papa nema potrebu da to lice mijenja. Crkva ima prekrasno lice onima koji vjeruju a rigidno onima koji je rigidno ne podnose. Takvima je nitko ne može uljepšati ni približiti. Samo prst Božji, ako ih dotakne.

VL
BJ
Ben Juda Talmudan
12:28 09.09.2015.

Najsramniju i najpodliju ulogu u ovoj imigrantskoj kampanji,ima Rimokatolička crkva i papa Franjo mason.To je valjda najveće kukavičje jaje u RKC,sa kojim se ona potpuno ogolila i više ne može sakriti svoju sramotnu ulogu u Novom Svjetskom Poretku.RKC nije protiv NWO,ona je integralni dio NWO.Kad su razarali Irak,Libiju i Siriju,a posredno tamo ubijali kršćane ,kad ste čuli oštru kritiku RKC ? Nikada ! Kad je ovaj neoliberalni korporativni fašizam počeo galopirati i pljačkati suverene države i narode,otimajući im resurse i ekonomsku sigurnost,bacajući ih u dužničko ropstvo,kad ste čuli oštru osudu RKC u tom smjeru ? Nikada !!! Banksterska mafija im oplođuje novac i svi plešu u istom kolu.

VL
LA
LANA555
14:09 09.09.2015.

Bravo ! Samo nek mjenja uzeli su si velika prava bogatuni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.