Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upozoravao vjernike
Povratak na članak

Papa: Korona otkrila sljedbenike Poncija Pilata

Htjeli bi prisvojiti moguća rješenja, kao što je slučaj s cjepivima, da bi ostvarili ekonomsku korist, kaže papa Franjo

Komentari 4

IM
Inmerps mod aZ
18:40 10.09.2020.

Na sljedecim izborima ja cu nastupiti s programom 'stolac za svakoga'. Ne fotelja jer fotelja vuce na korupciju i uhljebnistvo. Stolac za svakoga. Da. Stolac.

VL
CH
Chan
18:46 10.09.2020.

Slazem se s tobom vezano za Poncija Pilata - to je tako i bilo. Isus nije uopce bio stavka u to doba, a niti je nesto posebno narusavao drzavni suverenitet. No, fora mi je sto papa kritizira privatne interese i legitimne tvrtke koje zele zaraditi na cjepivu - sto je sasvim normalno - a ne vidi svoju instituciju sto radi sa ogromnim novcem koje ima i bogatstvom koje stalno raste. Zasto nije on ulozio u cjepivo i djelio ga "potrebitima" nego samo kritizira druge? Dosta je samo vidjeti ponasanje crkve u HR i sve postaje jasno. Propagiraju siromastvo, a nema pohlepnije institucije. Ali to rade zato jer mogu.

VL
SO
Sotona
18:10 10.09.2020.

kazao je Franjo i nazvao ih sljedbenicima Poncija Pilata, koji “peru ruke” pred teškoćama Istina je; Poncije je bio protiv toga da se Isusa osudi razapne jer nije vjerovao da je on neko i nešto i da ugrožava sistem vlasti.ti. On ga nje držao za šarlatana i nekog malo jače zbunjenog koji se pravi važan a naravno ne zna i ne može da dokaže ni pokaže nikakvo čudo ...Pa je bio čak i toliki dmokrata pa je pitao narod dli su a se ga oslobodi ili ubojicu Barabu . On je smatrao da će ga time spasiti . Međutiom znamo skoro svi su bili da se Isusa Razapne . Ponciju nije drugo prostalo jer je već bio opominjan da je na visokoj funkciji a da nije dovoljno sposoban da sudi i d ako se bude ponovo na njega žalilo da će biti smijenjen... Poncije je radio svoj poso prema tada važećim zakonima !!!

VL
RI
rimac444
20:58 10.09.2020.

Ovaj papa često melje kao Trump

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.