Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne žele ga
Povratak na članak

Papa koji smeta mnogima: Tko su protivnici pape Franje

Franjinu ostavku zatražio je nadbiskup C. M. Viganò jer drži da je Sv. Stolica dugo znala za optužbe protiv američkog kardinala T. McCarricka, premda mu je ranije sam pljeskao.

Komentari 66

VE
verica2
08:50 31.08.2018.

Novinar ili ne zna ili namjerno prešućuje da je bespoštednu borbu protiv pedofilije u Crkvi započeo Benedikt XVI . U samo dvije godine (2011. i 2012.) otpustio je zbog pedofilije 400 svećenika, prvi se sastao sa žrtvama svećeničkog zlostavljanja, objavio vrlo važan dokument Pismo irskim katolicima i još puno, puno toga što ne može stati u komentar. Dobronamjerni se mogu informirati i vidjet će, a onima drugima činjenice ionako nisu važne.

VL
MK
mksdk
07:27 31.08.2018.

"Franjina izjava o homoseksualcima “tko sam ja da sudim” razljutila je tzv. gay lobi unutar Crkve." Buahahaha, kakva laž i zamjena teza. Ta izjava je oduševila sve pedere svijeta, u crvi i izvan nje.

VL
DI
dirižabl
08:04 31.08.2018.

Silvije Tomašević, Ivica Maštruko.... njih je udba instalirala u Vatikan

VL
AE
Aedes2017
07:02 31.08.2018.

Papa Franjo j rekao o paklu pedofilije u vrhu KC I u vrhovima nadbiskupija ,pa ,i u Zagrebačkoj nadbiskupiji .V I Š E no što se reklo u 2000 godina ! Na redu su biskupije da otjeraju sotonu iz župa,vjeronaučnihh dvorana,crkvenih zborova,studentskih kolegija crkvenih ekskurzija i drugih paravjerskih paravana.Vjernici će prestati ulaziti u crkve dok se ne odstrane te smrdlive spodobe.

VL
Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
11:04 31.08.2018.

Svašta lažu o ovom papi...proglašavaju ga komunjarom,masonom,new age-ovcem,heretikom,antikristom...a dovoljno je pročitati njegovu biografiju ili neku njegovu knjigu i bude sasvim jasno da su to samo klevete i laži onih koji mu zavide na blagosti i opraštanju,jer oni u tome ne uspijevaju...Ako Bergoglio kaže:"tko sam ja da im sudim",onda to nije zato što je on "liberal",nego zato što štuje Evanđelje. A njegovi protivnici "konzervativci" su obični karijeristi koji se bore za visoke položaje u crkvi,za materijalni probitak i moć i oni su veća opasnost za crkvu nego gayevi i pedofili,zato je Bergoglio prema njima stroži nego prema "seksualno nepodobnima".

VL
Avatar Zloćo Mlađi
Zloćo Mlađi
07:02 31.08.2018.

Čuvajte djecu,neka budu uvijek na oku ..........

VL
SA
samoborka
07:18 31.08.2018.

Smeta mnogima ? Pa naravno,zato sto niti mirise niti smrdi. Izdao je prave vjernike i Katolicku crkvu svojim dodvoravanjem i podilazenjem ultra liberalima,iskrivljavanjem katolickog nauka i mutnim izjavama koje se kose sa zdravim razumom..te se tako zamjerio vjernicima. A s druge strane,ateiste i protivnike katolicke crkve,dakako nije uspio pridobiti..jer je to sto je -poglavar (omrazene im Crkve). Nije Ratzinger smijenjen samo tako..On se nije dao motati i bio je tvrd orah..zato je ubacen ovaj prozirni showman (samo se treba sjetiti njegovih glumatanja skromnosti kad je tek stupio na funkciju),iz miljea masonerije.

VL
MI
Mimizo
11:49 31.08.2018.

a jesu sotonisti napali na Crkvu i papu e nečete razbojnici ovaj papa je pravi primjer kakav treba biti krščanin a medijsko stalno podmetanje sa pedofilijom iz prošlosti i izvlačenje iz arhiva obit če im se o glavu a crkva je preživila 2 tisuće godina mnoga zla i ratove pa če i ovakve bjedne medijske napade sa samo jednim ciljem da sotona ovlada svijetom neče uspjeti

VL
MA
Malenkost
07:51 31.08.2018.

Smeta on i HR Crkvi. Kanonizacija blazenog Stepinca zapela a Papa uvjetuje dogovor pravoslavne "Brace" s HR Crkvom- dakle nikad. To je bolna tocka HR katolika i Svecenstva. Papa izlazi iz svih protokola, Pedofilija je zastrasujuce velika po broju zlostavljanih vecinom djecaka. Kamo Papa ode, susrece se s zlostavljanim djecacima i protestima. Sve katolicke Crkve sa svim mogucim trikovima sakrivaju Svecenike pedofile od otkrica, izvjesca iz Irske, USA, Australije, Austrije, Nizozemske i nepotpuna iz Njemacke ukazuju na mnogo veci broj Svecenika Pedofila, nego sto se to objavljuje. Ispis iz katolicke Crkve u Austriji i Njemackoj je ogroman i raste iz godine u godinu. Crkve su prazne, osim Bozica, Uskrsa. Svecenstvo je postalo cilj raznih Viceva upravo zbog Pedofilije. Kriminal u Vatikanskoj Banci s ispirajem novca s mafijom (sicilijanskom i ruskom) bio je i tematiziran na TV ovdje u njemackoj. Crkva se gusi u problemima, HR Crkva uopce ne zna kako se postaviti prema Papi. U Tajnosti zele mu brzu smrt, "Svetost" Stepinac tako omalovaziti te uvjetovati s "Nagodbom s Pravoslavcima" jest ogromna Pljuska HR Crkvi preko cvijelog Lica. Bruji Crkva a Papa zna da je nepozeljan. Interesantno kako ce se to dalje razvijati, zar ne.

VL
JO
jocoudriga
09:11 31.08.2018.

Zubima se pojedite...i tako ste sami sebi svrha.

VL
VA
vadis1
14:39 31.08.2018.

Vecina hrvatskih biskupa je protiv pape Frane.

VL
Avatar Observer
Observer
09:41 31.08.2018.

Zanimljiv naslov- Tko su protivnici pape Franje? Ali isto tako je zanimljivo da su iskreni katolici protivnici ovog pape a svi ostali su njegovi obozavatelji !

VL
Avatar Dančo
Dančo
11:13 31.08.2018.

pederski i pedofilski lobi unutar crkve okomio se na papa iz razloga sto se drznuo kritizirati celibat. pederima nikako ne bi pasalo ukidanje celibata jer se onda vise ne bi mogli skrivati iza crkvenih skuta

VL
MK
mksdk
07:32 31.08.2018.

I još jedna stvar, pedofilija je povezana s sodomijom u najvećem broju slučajeva (preko 90%). Stoga, kada se traži nulta tolerancija prema sodomitima u kleru, onda ljevičarsko smeće protestira. Stvar je vrlo jednostavna, i pedofili i svi dokazani sodomiti u kleru moraju biti protjerani i kažnjeni smrtnom kaznom. To bi bio jedan stari pristup problemu.

VL
IB
igor.bliml
11:53 31.08.2018.

Vladu Košića za papu

VL
Avatar YJKAH
YJKAH
06:53 31.08.2018.

Izgleda da je stara masonjara gotova i da ne će još dugo biti poglavar Katoličke Crkve. No zanimljivo je kako ga brani vječiti dopisnik iz Rima drug Silvije.

VL
BA
bakulušić
10:38 01.09.2018.

Crkva nije HDZ a ni SDP pa da svi moraju biti jednoglasni i da svi moraju misliti isto. Crkva nije HDZ a ni SDP pa da mediji nameću rješenja.U Crkvi je prisutan pluralizam mišljenja od samog izbora pape pa dalje. Bitno je da nema doktrinalnih neslaganja. Sve ovo što se svakodnevno nameće javnosti je plod medijskih manipulacija na koje je papa već upozoravao moleći novinare da ne izvrću njegove riječi. A svi oni koji se ovdje predstavljaju katolicima a nisu zadovoljni papinim vođenjem Crkve, mogu svakodnevno moliti za papu a ne sipati otrov i na taj način nasjedati na manipulacije. Crkvu ne vodi samo papa nego Crkvu vodi Duh Sveti a njemu ne smijemo davati uputstva. nego samo molitve. Dakle, saberimo se i molimo Boga da blagoslovi papu Franju i da mu pomogne da njegov trud bude plodonosan.

VL
Avatar gandalfsivi
gandalfsivi
06:51 31.08.2018.

Ovo je naj realniji papa u istoriji ! Jednostavno ke posten! Ostali su jako diskutabilni!

VL
Avatar Časnik2
Časnik2
11:41 31.08.2018.

.......živijo nam dugo Papa i počisti "katolibane" gde im je mesto! Živeli jarani!

VL
PE
PetaGora
09:52 31.08.2018.

Franjo bi se trebao bojati za svoj život a ne biti neoprezan kao Ivan Pavao I.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.