Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odao počast i martinu lutheru
Povratak na članak

Papa ishvalio Šveđane zbog primanja imigranata: Blagoslovljeni su oni koji se odreknu vlastitog komfora da bi pomogli drugima

Papa pohvalio sekularnu Švedsku zbog prihvaćanja migranata

Komentari 15

Avatar niwrad
niwrad
13:23 01.11.2016.

A naivni su oni koji primaju one koji ih iskorištavaju. Za sve postoji mjera. Jedno je odreći se komfora radi pomoći hendikepiranim, bolesnom, nepokretnom ljudima... a sasvim drugo mladom i zdravom dezerteru koji je u krvi ostavio vlastitu zemlju kako bi pod krinkom jadne izbjeglice ubirao socijalne benefite bogatih država. Nećemo valjda crnčiti i onda se odricati poldova svojeg rada poradi svakoga koji se zaogrne lažnim plaštom potrebitog.

VL
Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
13:06 01.11.2016.

nek njima bude papa...

VL
DU
Deleted user
13:22 01.11.2016.

Stara masonjara. Neka se samo drži podalje od Hrvatske.

VL
DU
Deleted user
16:13 01.11.2016.

95% njih su ekonomski imigranti....to što radi Švedska je etnomazohizam prema vlastitom narodu.

VL
ST
stomugromova
14:57 01.11.2016.

Obmanjivač prve klase.Radi isto što i Soroš samo na malo rafiniraniji način. Za mene je RKC mrtva odkad je dozvolila da su kršćanski korijeni izbace iz EU ugovora.To nikako ne bi bilo moguće da Vatikan nije dozvolio,Tek tada sam shvatioo da je Vatikan dio NWO i pridružena filijala judeomasonerije.Stadu vjera,a pastirima novac i materijalni užici.

VL
ZG
zorbas.grk
13:23 01.11.2016.

da veliki je Trg sv. Petra

VL
OB
obivankenobi
16:21 01.11.2016.

Pomoc je jedno, to moze biti financijski ili na drugi nackn orivremeno, don ne prestane rat. Sve ostalo nije nista doli imperijalizam. Nije mi jasno da to ćodrzavaju jugovici u Hrvatskoj. Kao da ce to njima koristitk. Arapi ce i njih poturciti kao srbice nekad...

VL
Avatar billyhamidovic
billyhamidovic
19:36 01.11.2016.

Swedjani ne vole izbjeglice (osim bosanaca koji su se pokazali vrhunski)ovo je samo davanje lazne nade da se svedske vlasti ponovo promjene i otvore kapije sirom ali kriza je i tamo i nema se posla ,stambenog prostora i para jea i para je sve manje,, ,omladina protestuje protiv izbjeglica azijatskog/africkog porijekla i roma definiitvno.To je svakodnevna tema ovde na skandinaviji.

VL
CR
CrniP
17:34 01.11.2016.

Poruka na tragu proslogodisnjeg posjeta nase precednice izbjeglicama u Tovarniku... satro.

VL
ZI
zimerman
22:08 01.11.2016.

Da je Papa procitao kuran nebi ovako naivno razmisljao I govorio

VL
Avatar Parousia
Parousia
16:05 01.11.2016.

Izaija45,20-21"Saberite se i dodjite,pristupite zajedno svi prezivjeli od naroda,neznalice puke oni su sto nose kip izradjen od drveta i mole koji ih spasit nemoze.Objavite,iznesite dvoje dokaze savjetujte se zajedno,tko je to od davnine navijestio inod tada prorekao?Nisam li ja Jahve?Nrma drugog boga do mene,Boga pravednoga i Spasitelja osim mene.

VL
Avatar vasilije
vasilije
14:33 01.11.2016.

Osiguranje obolelom (23) od raka: Kada ćete umreti? .... Osiguravajuća kuća pacijentu je rekla da mu neće odobriti nikakve zdravstvene povlastice jer nemaju nikakav dokaz da će uskoro umreti STOKHOLM - Socijalno osiguranje u Švedskoj zahtevalo je od 23-godišnjeg pacijentanta obolelog od kancera da obezbedi pismeni dokaz o tome kada se očekuje njegova smrt, kako bi mu obezbedila zdravstvene povlastice. "Oni su faktički rekli da mu neće odobriti nikakve zdravstvene povlastice jer nemaju nikakav dokaz da će uskoro umreti", kazala je Julia Mjornsted, glavni sekretar udruženja za podršku oboljelima od raka u toj zemlji. Nju je u ponedjeljak kontaktirao 23-godišnji pacijent i ispričao joj da su mu doktori rekli da mu preostaje još svega nekoliko nedelja života, a da to vreme želi da provede kod kuće, pre nego li u bolnici. "Kada je pokušao da obnovi prijavu za zdravstvene povlastice, rečeno mu je da, ako je u stanju da ode kući, onda nije dovoljno bolestan", navela je Mjornstedova. "Tada su mi rekli da im je potreban dokaz s datumom kada bi mladić trebalo da umre. To je bila najčudija stvar koju sam ikada čula. Ni jedan lekar ne može napisati tako nešto", rekla je ona. Nakon što se zbog ovog slučaja podigla prašina u javnosti, nacionalna osiguravajuća kuća je uputila izvinjenje navodeći da se radilo o nesporazumu.

VL
AA
aabbcc
17:57 01.11.2016.

Migranti su ljudi a neki bi ih pomogli i primili ih da su magarci pa da ih mogu iskorištavati i jahati !

VL
MA
macor
13:10 01.11.2016.

Ispitivanja pokazuju da Šveđani vjeruju institucijama poput porezne uprave više od Luteranske Crkve. ////Zato su i jedna od najnaprednijih zemalja svijeta.U Hrvatskoj , onaj koji porez ne placa , pripada u grupu najvecih vjerinika i domoljuba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.