Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobudnica svetoga oca
Povratak na članak

Papa Franjo: U braku seks je Božji dar

Crkva mora izbjeći da mladi bježe od nje, da im postaje dosadna. Stoga Franjo poziva na osnovno, na dobru vijest iz Evanđelja: 'Crkva je mlada kada prima snagu iz Božje riječi, kada je sposobna stalno se vraćati na izvor'

Komentari 14

Avatar Parousia
Parousia
23:19 03.04.2019.

Efezanima(5:3-5)"Neka se blud i nikakva necistoca i pohlepa i ne spominju medju vama,kako dolikuje svetima,a tako ni sramotno vladanje ni bezuman govor ni prostacke sale,sto je nedolicno.Radije upucujte zahvale Bogu!Jer ovo znate i dobro razumijete da nitko tko je bludnik ili necist ili pohlepan-sto znaci da je idolopoklonik-nema nasljedstva u kraljevstvu Kristovu i Bozjem."

VL
PR
prajdali100
23:19 03.04.2019.

Bolje ga je ne komentirati...

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
21:34 03.04.2019.

Nista nije losiji izvan braka.

VL
GO
GorenjeHiSense
21:58 03.04.2019.

Hmmmm nisam virovao da ce tako govorit! Danas ima sve vise i gay brakova! Ravnopravnost i sloboda vjeri i ljubavi!

VL
MA
Markomakro
08:03 04.04.2019.

Čovjek puno taslači pa zna.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:47 04.04.2019.

nakon par godina u braku, kad seks postane jako rijedak, većina muškaraca spozna smisao riječi 'božji dar'... :) sad su oni dani u mjesecu, sad boli glava, sad je umor svladao, sad je emisija koja se mora pogledati na tv-u, sad je već kasno, sad će susjedi čuti, sad je prevruće, sad prehladno, sad se nisi dobro oprao, sad nisi obrijan, kakve to nokte imaš, smrdi ti iz usta, kako si debel samo, ne diši u mene, čekaj dok djeca na zaspu, a uprla se animirati ih do pol dva u noći... i onda, kad se jednom dogodi, novo razočaranje, ona na mob, ti zaspiš...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.