Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biskupska sinoda
Povratak na članak

Papa Franjo: Tvrdoglavost se opire poslanju

Čuvajmo se tvrdoga srca koje ne dopušta ulazak Božjega milosrđa. Tvrdoglavost se opire poslanju, opire se milosrđu, poručio je papa Franjo sinodalnim ocima

Komentari 3

DO
dobar
18:12 08.10.2015.

Da li je i za ovu sinodu pitar Srbsku Pravoslavnu Crkvu i vojvodu Nikolica jer ovaj papa okrenut je previse na Istok i od tih trazi savjete a ne od svojih biskupa.

VL
Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
22:23 08.10.2015.

moš mislit kakva je ovo sinoda o obitelji u kojoj nema niti jedne žene, a svi muškarci koji rapravljaju su neoženjeni

VL
ZH
zlatko.harapin53
10:10 09.10.2015.

Crkva mora postati, i ostati, otvorena promjenama, a njezin nauk treba nakon dva milenija postati Isusov nauk. To vam upravo govori vaš Poglavar moleći vas da se tvrdoglavo ne opirete poslanju, uzoriti biskupi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.