Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio živce
Povratak na članak

Papa Franjo se naljutio i povikao: 'Ne budite sebični'

Papa Franjo je na stadionu u tom gradu na zapadu Meksika pozdravljao publiku koja ga je došla slušati, a tada ga je netko iz publike povukao te je pao na muškarca u invalidskim kolicima

Komentari 21

Avatar beliorao
beliorao
10:47 17.02.2016.

NVan,,,,, nikola13782 ... Da li možete reći kojim jezikom se pričalo u Meksiku dok nisu došli kolonizatori sa krstom na čelu koji su uništili mnoge indijanske kulture koje su stvorile napredne civilizacije kao što su Olmeci, Tolteci, Teotivakan, Zapoteci, Majekan, Zapoteci, Maje i Asteci.

VL
Avatar think pink
think pink
10:26 17.02.2016.

podnaslov: "Papa Franjo je na stadionu u tom gradu na zapadu Meksika pozdravljao publiku". u TOM gradu? kojem??? nigdje u naslovu se ne spominje koji je to grad. smeće od novinarstva.

VL
Avatar beliorao
beliorao
09:42 17.02.2016.

Lopov viče .... dršte lopova

VL
Avatar beliorao
beliorao
09:42 17.02.2016.

papa franjo se naljutio. hohohohoho papice razdeli sirotinji tovare blaga koje ste opimali i pljačkali. Gde su stotine milina dolara iz fonda Majke Tereze. Te tvoje flojskule prolaze kojd sirotinje koja nema šta da jede. Što se tiče Meksika koliko jede. Što se tiče Meksika koliko je tvoja crkva tovara blaga odnela ,. Da li treba spomenuti i pljačku Južne Amerike od strane tvojih konfiskadora .

VL
NI
Neovisna Istra
09:47 17.02.2016.

Istra voli Papu....ostatak Hrvatske samo nek pljuje bog sve vidi.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.