Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio živce

Papa Franjo se naljutio i povikao: 'Ne budite sebični'

papa Franjo
Foto: screenshot/youtube
1/2
17.02.2016.
u 09:05

Papa Franjo je na stadionu u tom gradu na zapadu Meksika pozdravljao publiku koja ga je došla slušati, a tada ga je netko iz publike povukao te je pao na muškarca u invalidskim kolicima

Čak se i papa Franjo može naljutiti. 

Argentinskog poglavara Katoličke crkve dosad smo u javnosti uvijek vidjeli dobre volje.  No, jučer smo vidjeli i njegovu "drugu stranu" u meksičkom gradu Morella kada ga je razdragana publika povukla te je on skoro pao. 

Papa Franjo je na stadionu u tom gradu na zapadu Meksika pozdravljao publiku koja ga je došla slušati, a tada ga je netko iz publike povukao te je pao na muškarca u invalidskim kolicima.

– Ne budite sebični – povikao je vidno uzrujani papa ljudima koji su ga povukli u želji da i njih dotakne.

>>Papa traži od svećenstva da se ne miri s nasiljem i s korupcijom

>>Alessandro D’Errico: Papa mi je rekao da nema dvojbi o svetosti kardinala Stepinca

Komentara 21

Avatar beliorao
beliorao
10:47 17.02.2016.

NVan,,,,, nikola13782 ... Da li možete reći kojim jezikom se pričalo u Meksiku dok nisu došli kolonizatori sa krstom na čelu koji su uništili mnoge indijanske kulture koje su stvorile napredne civilizacije kao što su Olmeci, Tolteci, Teotivakan, Zapoteci, Majekan, Zapoteci, Maje i Asteci.

Avatar think pink
think pink
10:26 17.02.2016.

podnaslov: "Papa Franjo je na stadionu u tom gradu na zapadu Meksika pozdravljao publiku". u TOM gradu? kojem??? nigdje u naslovu se ne spominje koji je to grad. smeće od novinarstva.

Avatar beliorao
beliorao
09:42 17.02.2016.

Lopov viče .... dršte lopova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije