Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blaženi kardinal
Povratak na članak

Papa proglašava Stepinca svetim! Bozanić: Bog ga je pozvao, a on se odazvao...

Kardinalska komisija sada treba potvrditi nadnaravnost ozdravljenja

Komentari 70

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
19:45 10.02.2014.

Potpuno zasluženo.

VL
DU
Deleted user
20:21 10.02.2014.

Za sve mitomane! Prvo počistite svoje dvorište!! "šef bezbednosnih snaga u Srbiji, Emanuel Šefer (Emanuel Schäfer) je izjavio: "Beograd je jedini veliki evropski grad koji se oslobodio Jevreja". Avgusta 1942. Harold Turner je zvanicno izvestio Berlin da je "jevrejsko pitanje" u Srbiji rešeno."

VL
LE
lebar
20:24 10.02.2014.

uskoro ce se vatikan ocitati o medugorju i bas me zanimaju komentari

VL
LO
lopti28
19:31 10.02.2014.

He,he što će sada ljevičarski jugonostalgičarski apologeti pape Franje reći? Sada im više neće biti dobar!

VL
MA
Majur
20:11 10.02.2014.

Vidi crkvo-mrzaca,pljuvaca po katolicizmu,srpsko mitomanskih orangutana i njihove brace po zaostalosti-drugova mladih komunista....al se zapjenise....samo se pjenite jadne dusice......

VL
MR
mrriso
21:00 10.02.2014.

zna li netko,koliko je Hrvata spasio ovaj Stepinac? Koliko je bolesnih ljudi izlijecio? Gladnih nahranio?...ja koliko znam,da bi se netko proglasio svetim,morao je dosta dobrih i cudesnih stvari napraviti...a ovaj doticni,nista slicnoga nije napravil...mozda je u HR svetac,sto ima par fotki sa Ustasama...najvjerojatnije...

VL
MM
mad max
20:12 10.02.2014.

Smo neka se siri Isusova vira! Jevrejin@ bivolu idi se zaliti u srbiju svetome savi tamo su vas serbi u drugome svjetskom ratu oko 20 tisuca kidisali ako me ne vara moj insekt mislim instinkt.............jel tako judocedomiru!

VL
SA
samazg
21:48 10.02.2014.

Naši trendovski, lijevi mediji stalno zlorabe Papine izjave, izokreću teze i prave od njega nekog specijalno liberalnog Papu ...Ne znam šta imaju sada reči kada Papa proglašava jednog Stepinca svetim? Danas su mnogi Stepinci isto proganjani... Bog sve vidi ii i Božja je zadnja! Sveti Alojzije Stepinac je do zadnjeg govorio da ne mrzi, nije tražio osvetu...Borio se i štitio Židove, a sve su mu suprotno natovarili... "Radujte se jer su vam imena zapisana u nebesima" zbog pravednosti vaše. Uzdignuta glava i čista savjest-put u nebo!

VL
Avatar radera
radera
21:31 10.02.2014.

Čemu uopće služe ovi komentari ispod teksta ako ste sve negativno intonirane komentare nakon 15-ak minuta pobrisali? Demokracija podrazumijeva dopustiti i protivnicima pravo da se oglase. Ako nije tako, a očigledno nije - tada je riječ o pukom manipuliranju istinom.. Takva vrsta komunikacije s javnošću podsjeća me na neka prošla, totalitarna vremena. Mislim da blaženom Stepincu takva vrst vaše "zaštite" doista nije potrebna.

VL
DU
Deleted user
21:22 10.02.2014.

146 puta posjetio sam grob blaženog Alojsija Stepinca. Moleći se uvijek za hrvatice, hrvate i Hrvatsku. Svaka molitva na njegovu grobu osvjetlila mi je dušu, dala mi vjeru i pomogla s hrvatskim narodom izdržati sva povijesna zla koja su ga zadesila. I ovo najnovije koje nas je zadseila u vjeri, ljubavi i nadi izdržat ćemo. Dan proglašenja blaženog Alojsija Stepinca biti će veliki dan za domoljubnu Hrvatsku. Budimo veliki kao što je on bio, budimo hrabri i ponizni kao što je on bio, ali budimo i svijesni sebe, naše vjere i naše snage. Ne mrzimo jer ni on nije mrzio, opraštajmo jer je i on opraštao - ali nemojmo nikada zaboraviti........

VL
CV
crna vrana
10:39 11.02.2014.

A što su se suvremeni jakovi blaževići raskokodakali na forumu. Sve od zla oca i od gore matere. Kokardaško -petokrakaški pomladak gori od svojih roditelja, komunističkih egzekutora i nalogodavaca od Bleiburga , preko križnih puteva do bestijalnih likvidacija hrvatskih domoljuba po Europi . Dok je njegov komunistički tužitelj Jakov Blažević, i sam , pritisnut glasom savjesti, pred smrt izjavio da je proces Stipincu bio politički proces montiran od strane Tita i sveodlučujuće Partije , zbog kardinalova otklona da pristane na "zapovijed velikog vođe" da mjesnu Katoličku Crkvu u Hrvata odvoji od Vatikana, suvremeni blatitelji blaženika i budućeg sveca ne posustaju vođeni neviđenom patološkom mržnjom koju posisaše s mlijekom materinim. Što sve više upiru u svom bjesnilu to više ispadaju redikulima za žaljenje.

VL
AP
apolon
21:16 10.02.2014.

Između mnogobrojnih živih svjedoka koji su željeli svjedočiti u korist A.Stepinca bio je također Srbin dr.Budisavljević! Zanimljiv je to kom-partijski sud, sud u kojem živim svjedocima prijete na sam spomen pojave ili svjedočenja u korist Stepinca!!! svjedočenja u korist Stepinca!!!

VL
Avatar tamnianđeo-
tamnianđeo-
10:54 11.02.2014.

stepinac je svetac...jasenovački,glinski...i skoro cijele hrvatske aleluja....

VL
Avatar fes
fes
10:55 11.02.2014.

Ajme! mantijasko smece. sucut onima koje silom pokrstio

VL
Avatar patrijarh Irinej
patrijarh Irinej
12:18 11.02.2014.

pozvao ga bog..???....što mene ne pozove ???

VL
BO
Bogočin
19:31 10.02.2014.

Što je Crveni Kmeri. Nešto vam nije po volji da više ne pije vode vaše crveno pituravanje povijesti. Eto sad će vam i Papa Franjo postati ujo. Jadni ste drugovi moji. Navikli ste da vam razni: Blaževići, Mesići Milanovići, Pusići i ostala kmerska bratija pišu povijest. Prošlo je to. Sad se ona piše u Münchenu i Rimu, a ne u SK. Eto Sveta stolica ne zna što je Stepinac bio, a vi znate.

VL
OJ
OŽUJAK JOŽEK
20:45 10.02.2014.

Ovo proglašenje nekoga jako boli

VL
NO
noply
18:50 11.02.2014.

Bogu hvala

VL
Avatar tamnianđeo-
tamnianđeo-
12:34 11.02.2014.

jupi...idem na feštu samo da se upristojim,bradu počeljam i šubaru nakrivim...leleee opanke da izglancam

VL
Avatar tamnianđeo-
tamnianđeo-
12:52 11.02.2014.

pogledaj za dom svoj ...blaženi skini paučinu s očiju...vidjet ćeš prizore potresne vidjet ćeš bogate i objesne...narodu ostala je kost pogledaj popove bogate...voze audije i džipove sebi pokupili mast svećenici žive u mramoru...ovcima nabijaju kamatu vidjet ćeš čemer ,strah i bol

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.