Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blagdan sv. Tri kralja
Povratak na članak

Papa Franjo: Neka se Crkva ne zavarava da sjaji vlastitim svjetlom

Božji narod ne može se zavaravati da je izvorom svjetlosti, jer su stvari suprotne, odnosno osvijetljen je Bogom, kazao je Franjo tijekom današnje mise u bazilici sv. Petra

Komentari 12

NE
nemanatrag
13:09 07.01.2016.

"Svjetlo Kristovo je jedina nada za ovaj poludjeli svijet". Kad je i sfušeren u 6 dana drugačiji i ne može biti, sve reklamacije idu zna se kome... :)

VL
Avatar Ada
Ada
07:16 07.01.2016.

Svjetlo Kristovo je jedina nada za ovaj poludjeli svijet. Ima sve više onih koji bi ga htjeli ugasiti, ali, neće im uspjeti. Krist je vječan!

VL
NE
nemanatrag
07:24 07.01.2016.

Franc,hrabro učini korak dalje i reci da je sve varka....i crkva i njena šuplja priča" puna buke i bijesa, a ne znači ništa"....

VL
MU
mursaos
04:47 07.01.2016.

Tako govori , covjek, svjetovno lice , dusebriznik , s ljubavlju I vjerom PAPA Franjo. Poslusajte nase pastire koji nam propovjedaju I vode. Biskup Mile (pod hitno treba promjeniti ime u Milijana) koji Laprda gluposti Hrvatskom pucanstvu, kao da smonstvu, kao da smo ovce. Mozda I jesmo. Baveci se politikom , unosi nemir I tamu pucanstvu. Neka dobro upamti , poruku Pape : NEK SE CRKVA NE ZAVARAVA DA SVJETLI VLASTITIM SVJETLOM !

VL
MA
Malenkost
07:59 07.01.2016.

Hrabri Papa Vranjo!! Ma mrze ga svi Biskupi! kardinalsku Kuriju jos nije ocistio! ali cita Crkvi pistule. HR Svecenstvo? vecina iz obitelji s mnogobrojnih narastajem poslani u "Sjemenista" - te tu bez bitnijeg kontakta s svakodnevnim zivotom-ispranih mozgova baljezgaju o biblijskim dogadajima a vrhunac su naravno veliki blagdani kada se prikupljaju "Milodari ili Milosrda ili Lemozine". Blagosivaju u mom rodnom mjestu strasno siromasne kuce te cekaju na 100-200 Kuna, a dok ih ne dobiju, baljezgaju. Donatori meduostalim i jedna stara bakica, zgobana od osteoporoze, bezzuba, trosne odjece, ne vidi jer nema novac za operaciju Katarakta nit ima tko da je odvede kod okulista, zivkari s kokosima, nitko ne zna imali svaki dan sto da jede. I Tako Svecenik zuri s dva ministranta od jada do jada i grabi sto mu se pruzi. Strah od pakla je kod senilnih veliki i to se da unovciti! Daleko je HR Vrkva od "Theologia" vise Kleptomania.

VL
IC
ice12
03:56 07.01.2016.

Ovaj papa kad moli namrgodi se kao ponoc. Inace simpatican. Ima li itko kakve veze s njim da mu prisapne da bude veseliji i kad moli.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.