Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prije 10 tjedana
Povratak na članak

Papa Benedikt XVI.: Umoran sam, mislim da sam učinio dosta

Premda je razgovor s njemačkim novinarom obavljen prije najave Benedikta XVI. o ostavljanju Petrove stolice, ipak se vidi kakve su mu bile namjere

Komentari 8

AA
aabbcc
12:56 16.02.2013.

Vatikanska banka dobila novog predsjednika a uskoro i najnovijeg Papu.

VL
TO
Toni50
11:40 16.02.2013.

Papa Benedikt XVI.: Umoran sam, mislim da sam učinio dosta ... Za Gotovinu znamo da je dosta učinio ali papan ne kužim neka netko kaže što je on to korisno ili dosta učinio.. Što ako sam se ja molio boljeje jače duže od nbjega jesam li ja učinio previše - kome za koga ?

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
11:42 16.02.2013.

Papa je dobio otkaz,...i vjerovati u nesto drugo bi bilo naivno. Pape svojom voljom ne silaze sa kriza.

VL
BR
Brandfackel2
11:53 16.02.2013.

Ne razumijem zašto vas Srbijance i komuniste toliko iritiraju događanja u Vatikanu? Da budem iskren, meni se živo hebe tko je vaš patrijarh, kako se bori protiv "vaški" u dugačkoj bradi, a posebno mi se hebe da li će naa Iblerovom trgu predsjedati Milanović, Dušanović, Jovanović ili neki Prodanović....

VL
MA
mariyan
13:50 16.02.2013.

Gospodinu Isusu je bilo 30 godina kada je zapoceo svoj javni rad ,proklamiranje Dobre Vijeti EVANDJELJA,a i Apostoli su bili slicne dobi,a danas samo starci. Zasto se nebi izabrao jedan mladji papa?

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
15:11 16.02.2013.

16.02.2013. u 13:50h mariyan je napisao/la: Gospodinu Isusu je bilo 30 godina kada je zapoceo svoj javni rad ,proklamiranje Dobre Vijeti EVANDJELJA,a i Apostoli su bili slicne dobi,a danas samo starci. Zasto se nebi izabrao jedan mladji papa? --------------------------------------------------------------- Zasto ne zena?

VL
DU
Deleted user
18:21 16.02.2013.

chelsea zato jer..... je gledatelj iz xyz to tražio pročitaj malo pa češ znati.........

VL
DO
Dongfeng
22:52 16.02.2013.

Covjek te pita sto je napravio kao Papa a ti mu odgovaras da je kao profesor izdao knjigu. Pa ne trebas biti Papa da bi bio teolog, mozes i bez te pozicije biti teolog. Sto je napravio kao Papa i mene zanima. Ne zato sto mislis da je onaj prosli nesto napravio osim sto je putovao, nego zato jer kad Papa kaze "dosta sam napravio" cisto me interesira na sto se to odnosi. Meni je to kao kad Mesic ili Josipovic kazu dosta su napravili.. ali ja ne vidim gdje se nesto promijenilo, ali mozda drugi vide. Ja da sam diktator kao Papa ili u nekoj drugoj drzavi, sigurno bi se vidjeli potezi, bez obzira svidjali se nekome ili ne.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.