Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U ŠVEDSKOJ

Pao sa sedmog kata i ubio posjetitelja na koncertu u čast ABBA-e

TT NEWS AGENCY
02.11.2021.
u 23:02

U predvorju koncertne dvorane je otvoren prostor u koji je ta osoba pala sa sedmoga kata na dvije osobe, od kojih je jedna umrla a druga je lakše ozlijeđena

Dvije osobe su izgubile život a jedna je ozlijeđena u utorak u koncertnoj dvorani u Uppsali kada je jedna od njih pala sa sedmog kata na dvoje gledatelja, priopćila je policija.

Tisuću gledatelja se okupilo u Uppsala Konsert&Kongresu, modernoj višekatnici u kojoj se trebao održati koncert u čast glasovite švedske pop skupine ABBA.

"Dobili smo poziv u vezi s osobom koja je skočila ili je pala s velike visine u koncertnoj dvorani u središtu Uppsale", rekao je za AFP glasnogovornik policije Magnus Jansson Klarin.

U predvorju koncertne dvorane je otvoren prostor u koji je ta osoba pala sa sedmoga kata na dvije osobe, od kojih je jedna umrla a druga je lakše ozlijeđena. Osoba koja je pala također je smrtno stradala. Glasnogovornik nije otkrio identitet žrtava dok se ne obavijesti njihove obitelji.

"Prerano je reći je li riječ o kaznenom djelu", istaknuo je Klarin.

Nesreća se dogodila nešto prije 18.00 sati po srednjoeuropskom vremenu dok su posjetitelji ulazili. Koncert je trebao početi u 19.30 sati, ali je otkazan zbog kobnog pada.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije