Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOŽNJA BEZ DOZVOLE

Pao s motora, a suputnik mu dobio ozljede opasne po život

šibenska policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/3
16.03.2020.
u 10:14

Protiv 19-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

  U prometnoj nesreći od 14. ožujka oko 23.15 sati u Šibeniku u Ulici bana Ivana Mažuranića 19-godišnji vozač motocikla je teže ozlijeđen, dok je 20-godišnji putnik zadobito teške i po život opasne ozlijede, zbog čega je prevezen na daljnje liječenje u Klinički bolnički centar Split - izvjestili su iz šibenske policije.

Do prometne nesreće je došlo kada je 19-godišnji vozač, prije stjecanja prava na samostalno upravljanje, pri upravljanju motociklom Gilera Runner, bez registracijskih oznaka, dolaskom do raskrižja s Ulicom bana Ivana Mažuranića, zbog neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama ceste, prešao na suprotni prometni trak i u nekontroliranom kretanju zajedno s putnikom pao na tlo. 

Protiv 19-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Komentara 2

ZO
Zooltan
18:42 16.03.2020.

dobro da nije nitko nevin stradao.

PU
paul-umpe
21:16 16.03.2020.

obojicu u zatvor na hlađenje jedno 5 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije