Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh šibenske policije

Pao naoružani diler s gotovo šest kila trave, eksplozivom, bombom...

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/17
11.03.2020.
u 13:16

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni pronađenu i oduzetu drogu posjedovao radi neovlaštene prodaje na širem području Vodica i Šibenika

Šibenska policija je kod 41-godišnjaka u Čistoj Velikoj pronašla ukupno 5754,7 grama marihuane. pronađena je i vaga sa svidljivim tragovima droge, lovačka puška call. 12 mm, zračna puška, samostrel, streljivo 100 komada cal. 22,14komada. patrona call. 12 mm, 22 komada streljiva pištoljskog 7,65 mm, eksploziv TNT-134 grama bruto, privredni eksploziv 439 grama, ručna bomba M-93 bez upaljača, sporogoreći štapin 3 metra i 14 komada detonatorskih kapisla. 

- Tom prilikom dio droge marihuana je pronađen izvan kuće, dok je dio te droge, uz lovačku pušku, zračnu pušku i samostrel, iz kuće osumnjičeni policijskim službenicima dragovoljno predao. Dio te iste droge je pronađen u dvorištu u neregistriranom osobnom automobilu, dok je streljivo i eksploziv pronađen u kamp kućici u dvorištu.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni pronađenu i oduzetu drogu posjedovao radi neovlaštene prodaje na širem području Vodica i Šibenika. 

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske, protiv njega će biti podnijet i Optužni prijedlog, zbog prekršaja iz Zakona o oružju - istakli su iz šibenske policije. 

1/17
Ključne riječi

Komentara 3

AL
Alfie
06:33 12.03.2020.

Sad barem više neće biti balavaca koji gnjave i maltretiraju starije ljude u sitnim noćnim satima !

AL
Alfie
11:35 11.03.2020.

Sva će trava završiti u spalionici "Našicecementa", i otići u dim !

ZV
zvonimir13
18:53 11.03.2020.

pronašli kanabisa za osobnu potrebu a načelnik se kesi kao da je šleper toga našao ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije