Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvat i Rumunj iza rešetaka

Pao dvojac koji je krao po odmorištima na A1. Policija poslala važno upozorenje

Privođenje osumnjičenih za napad u Uzdolju u policijsku postaju u Šibeniku
Duško Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
02.08.2022.
u 16:29

Karlovačka policija ujedno podsjeća da se zaključavaju vozila kada se ostavljaju, čak i nakratko. Pozivaju da se, po mogućnosti, parkira u garaže ili slične zatvorene prostore, da se zatvore sva vrata i prozori do kraja i ne ostavljaju ključevi automobila u vozilu

Karlovačka policija izvijestila je u utorak da je uhitila dvojicu kradljivaca, jednog iz Hrvatske i drugog iz Rumunjske, koji su na odmorištima autoceste A1 iz nezaključanih vozila krali putnicima novac i kartice.   

Hrvatski državljanin (62) osumnjičen je da je na odmorištu u Vukovoj Gorici u svibnju ove godine iz dva automobila ukrao novčanike s dokumentima, karticama i novcem,  a vlasnice vozila oštetio za ukupno 6700 kuna

Tridesetčetverogodišnjeg Rumunja sumnjiči se da je 10. srpnja na benzinskoj postaji u Draganiću iz nezaključanog automobila jednog Poljaka ukrao više od 18.000 kuna. U PU karlovačkoj napominju da su njih dvojica djelovala samostalno, a u istragama su sudjelovali policajci iz Duge Rese, Karlovca i Vojnića. Slučajevi su predani Državnom odvjetništvu.

Karlovačka policija ujedno podsjeća da se zaključavaju vozila kada se ostavljaju, čak i nakratko. Pozivaju da se, po mogućnosti, parkira u garaže ili slične zatvorene prostore, da se zatvore sva vrata i prozori do kraja i ne ostavljaju ključevi automobila u vozilu.

Isto tako da se torbice, mobiteli, novac i druge vrijednosti ne ostavljaju na dostupnim mjestima.  

"U slučaju nestanka vozila, teškog oštećenja brave ili razbijenog prozora odmah obavijestite policiju", istile PU karlovačka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije