Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENJA ZBOG DROGE

Pao diler s pola kilograma trave i ecstasyem: Oduzet mu i novac od preprodaje

Foto: PU zadarska
12.03.2020.
u 10:20

26-godišnjak će uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama biti predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske

Zadarska policija je kod 26-godišnjaka pronašla 454,8 grama marihuane, 5 kom tableta „ecstasy“, digitalna vaga, uređaj za vakumiranje i veći novčani iznos, za koji se pretpostavlja da potječe od preprodaje droge.

- Droga, novac, vaga i uređaj su mu oduzeti, dok će 26-godišnjak uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama biti predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske.

Također su dovršili kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom, kod kojeg je pronađeno 14 kom tableta „ecstasy“ i 7,2 grama marihuane.

Droga mu je oduzeta, a protiv 32-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama - istakla je Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije.

Ključne riječi

Komentara 1

ZO
Zooltan
03:47 13.03.2020.

Sjemenište dilera treba zatvoriti a ne ih loviti pojedinačno kad završe nauk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije