Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANKE U SABORU
Povratak na članak

Panenić o poskupljenju struje: Hoće li ministar Ćorić reći tko je krivac?

HNS-ov Stjepan Čuraj odbacio je optužbe Panenića na račun bivšeg predsjednika njegove stranke kao i za pogodovanje bilo kome.

Komentari 16

HR
Hrvatska
11:13 10.07.2017.

Krivac je Cikotic,Vrdoljak.. Ne pravi se pametan sa tim populizmom.

VL
Avatar southman
southman
11:06 10.07.2017.

Pa pitaj Čikotića on je bio državni tajnik za energetiku praktično do prekjučer !!

VL
DU
Deleted user
14:26 10.07.2017.

i ovaj panenić baca prašinu u oči...što će se desiti ako nam i objasne zašto će poskupjeti struja... ništa ...

VL
Avatar utunelu
utunelu
10:59 10.07.2017.

Ja cu ti reci Panenicu ti tvoj Most niste dozvolili da se sudski progone kadar hns i sdp-a!!a zasto jer ste vi filijala tajna udbe i kosa a uloga je jasna:razvalili i unisti

VL
RO
rotšild
12:06 10.07.2017.

Počnite več jednom graditi centrale.

VL
TR
TrvtkoKomadina01
16:37 10.07.2017.

Pananiću, a zašto ne pitaš slučajnog ? Jel' te prpa od UDBA.e ?

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:26 10.07.2017.

što se tiče šteta od elementarnih nepogoda, krajnje je vrijeme da se uopće i stane na kraj praksi proglašavanja el. nepogode, kad je jasno da se nikakva odšteta neće niti može dobiti. veliki i pravi proizvođači bi se trebali osiguravati, kao što osiguravamo i vozila, i na to još može računati na pomoć države, županije, općine, pa im je mala cifa koju sami plate. mala u odnosu na vrijednost koju mogu izgubiti. ne kužim, zašto bi država nekome trebala nadoknaditi štetu zbog npr. tuče?! ili zbog mraza? osiguraj urod, usjeve, i spavaj mirno. ako si mali proizvođač, onda svi znamo da od toga ne živiš, i šteta koju imaš te neće uništiti. za sve postoji osiguranje, i to se tako rješava. mislite da francuzi imaju takav sustav, a njihov poljoprivrednik je među najboljima na svijetu? kod nas se samo čeka što će biti. ako bude sunčano i suho, turistička sezona će biti uspješna. ako bude padala kiša, e onda imamo gubitke. gubitke, a da nismo svjesni što nam je prihod. obnovljivi? hm, pa stalno govorite da moramo biti energetski neovisni. i da ne smijemo strepiti od 'rusa'. energija iz solara i vjetra nije badava, niti je tolko dohodovna na tržištu kao ugljen, nafta, plin, voda. e sad, vi biste struju iz solarnih elektrana, a da plaćate tu struju jeftino? pa to ne može! kupite si solarni paket od npr. 2 kW, i riješite svoj problem. dajte 20k kuna. i za pol godine još jednog takvog postavite. nakon 40 tisuća kuna uloženih u obnovljive, recite dal ste riješili problem.

VL
SS
sokac sa drave
13:03 10.07.2017.

Sve propada i svejedno rukovodioci se postavljaju iz kamenjara,ljudi provjereni da rukovode samo za svoj dzep.Cikotic i Vrdoljak,ma nema teorije da nisu kamenjarci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.