Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIUM ANALIZA

Pandorini spisi razotkrili veliku dilemu. Tko će bogate spriječiti da varaju?

09.10.2021.
u 07:13

Bogati imaju mehanizme da postaju bogatiji koje obični ljudi nemaju. Svijet je komplicirano mjesto. Mogu li ga Pandorini spisi i zviždači s Facebooka učiniti boljim?

Komentara 5

Avatar EtTore
EtTore
17:28 09.10.2021.

Kolinda i Jakov

Avatar Le-Freak
Le-Freak
07:45 09.10.2021.

Onaj koji siromasne sprijeci da varaju ce sprijeciti i bogate. Uvjek medju ljudima ima nekih koji varaju, bili bogati ili siromasni. Razina kriminala se moze sniziti ako je to drustveno prihvaceno. Znaci mora se dizati eticnost i kultura drustva. Nazalost se na tome u nas nikako ne radi. Podrzavaju se najgori krkani samo ako pripadaju lijevom taboru. Kada se to krkanstvo koje su oni podrzavali i podpomagali okrene prema njima samima onda je pak vika posebno velika. Umjesto da se shvati da smo jedan narod i da moramo odstraniti polusvijet, krkane i kriminalce jer nam je to svima u korist. Uz to moramo prestati pravdati svoj kriminal jer oni gore su eto kao veci kriminalci pa mozemo i mi. Tako se opravdavanje varanja i nemoralnosti ostavlja u nasljedstvo iducoj generaciji koja oponasa starije i zlu nema nikada kraja.

Avatar gorilla_glue
gorilla_glue
19:07 09.10.2021.

google. associated press. cnn. hina. faktograf. jelena veljaca. mark zuckerberg.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?