Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gates o koronavirusu:

'Pandemija će završiti do kraja 2021. godine, ali samo za jedan dio svijeta'

Bill Gates
Foto: JASON LEE/REUTERS/PIXSELL
1/4
12.08.2020.
u 17:21

Kritizirao je američki sustav testiranja na koronavirus, kao i način na koji se američki predsjednik Donald Trump i njegova administracija nose sa situacijom

Suosnivač Microsofta Bill Gates procijenio je da će pandemija koronavirusa biti završena do kraja 2021. godine, ali samo za “bogati svijet”, dok će za ostale trajati duže.

"Inovacije u dijagnostici, terapijama i cijepljenju su impresivne. Zbog toga smatram da u bogatom dijelu svijetu možemo okončati pandemiju do kraja 2021. godine, a ostatak svijeta do kraja 2022. godine", izjavio je Gates, javlja CNET.

Kritizirao je američki sustav testiranja na koronavirus, kao i način na koji se američki predsjednik Donald Trump i njegova administracija nose sa situacijom. Kazao je kako je velik broj slučajeva koronavirusa u SAD posljedica nedovoljnog testiranja i praćenja kontakata zaraženih osoba te nenošenja zaštitnih maski.

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar maskirana_drtina
maskirana_drtina
17:54 12.08.2020.

sin eugeničara i ibm-ove menadžerice preko koje mu je omogućen da "prekopira" ibm-ov software i da ga zatim prepakira tim istim partnerima kao micro$oft, a sada se konačno objelodanio kao najpoznatiji svjetski hohštapler!

IN
Indy500
18:14 12.08.2020.

Svaka čast VL... copy paste propaganda od eugeničara.

DU
Deleted user
18:30 12.08.2020.

ko si ti bog pa da znaš kad će završiti epidemija majmune.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije