Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U TRI JEDINICE

Pametno samostalno ide na izbore: 'Mi želimo biti ozbiljna stranka'

Pametno
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/5
17.10.2015.
u 14:51

U Pametnom kažu da su Mostu predlagali izradu ozbiljnog programa, ali oni to nisu prihvatili

Politička stranka Pametno izlazi na izbore samostalno, i to u tri izborne jedinice. Nositelji lista su Marijana Puljak za X., Maja Vehovec za I. i Ivan Vuković za VII. izbornu jedinicu, a takvu je odluku potvrdila danas Skupština stranke, priopćili su.

- S obzirom na višemjesečne špekulacije da će Pametno na izbore izaći s Mostom nezavisnih lista, Skupština je danas odlučila da stranka samostalno izlazi na izbore. Stranka Pametno predlagala je Mostu izradu ozbiljnog programa, potpunu promjenu političkog djelovanja te, na koncu, i načela moguće suradnje. Međutim, Most to nije prihvatio, a stranka Pametno je samostalno izradila program - priopćili su iz stranke.

- Mi želimo biti ozbiljna stranka, ne želimo podržavati ni HDZ ni SDP jer ne vjerujemo njihovim obećanjima, a ne pristajemo ni na kojekakve kompromise samo da bismo ušli u Sabor – istaknula je Marijana Puljak, predsjednica stranke Pametno.

>> Milanović prvi u Zagrebu, Lalovac u šestoj, Kotromanović u desetoj jedinici

Komentara 5

Avatar muncimir
muncimir
20:56 17.10.2015.

Podrška novim inicijativama poput ove stranke i podrška Hrvatskoj zori zbog davanja šanse mladima u 7. izbornoj jedinici.

Avatar BabaJaga
BabaJaga
18:28 17.10.2015.

A o MOSTU nema članaka? Niti njihove strane ove priče?

Avatar nijeminišta
nijeminišta
16:33 17.10.2015.

"pametni" novinar je zaboravio napisati jednu "sitnicu" - koje su to izborne jedinice? smijeh od "novinarstva"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije