Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'test ljubavi'

'Pametni' grudnjak otkopčava se samo za onog pravog

app
Foto: Youtube Screenshot
1/2
27.01.2014.
u 14:33

"Tester prave ljubavi" nije uobičajeni grudnjak, već više nalikuje pojasu nevinosti 21. stoljeća

Kako bi obilježio svoju desetu obljetnicu, japanski proizvođač donjeg rublja Rajivour predstavio je grudnjak koji bi zauvijek mogao promijeniti način na koji se muškarci udvaraju ženama, javlja portal newlaunches.com.

"Tester prave ljubavi" nije uobičajeni grudnjak, već više nalikuje pojasu nevinosti 21. stoljeća. U njemu se nalazi senzor koji prati otkucaje srce i ostale vitalne znakove. Podaci se potom putem Bluetootha šalju pametnom telefonu koji uz pomoć posebne aplikacije "otključava" grudnjak samo ako ste naišli na nekoga za vas zaista posebnog.

Proizvođači napominju da dame mogu odahnuti jer neće baš svaka promjena otkucaja srca otključati "pojas nevinosti".

Cijena zasad nije poznata.

>> 'Bježi' li vam grudnjak preko leđa? Kupili ste krivu veličinu ili model

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije