Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zastupnici

Palfi dala ostavku na mandat, MIP prihvatio njenu, Sinčićevu i Matićevu zamjenu

Vladimira Palfi
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
27.06.2019.
u 13:11

Umjesto Vladimire Palfi Sinčić u saborske klupe dolazi stranačka kolegica Snježana Sabolek.

Potpredsjednica Živog zida Vladimira Palfi Sinčić podnijela je ostavku u Saboru, nakon što je nedavno aktivirala mandat iz mirovanja zbog sukoba s Branimirom Bunjcem koji joj je bio zamjena u saborskim klupama. Mandatno-imunitetno povjerenstvo prihvatilo je njenu ostavku, koja je bila nužna jer se mandat ne može stavljati dva puta u mirovanje, a ona nema želju biti u Saboru. Umjesto nje, u saborske klupe dolazi stranačka kolegica Snježana Sabolek.

I predsjedniku Živog zida Ivanu Viliboru Sinčiću prestao je zastupnički mandat zbog odlaska u Europski parlament, na njegovo mjesto u Saboru dolazi Damjan Vucelić, što znači da će Živi zid nakon raskola s Bunjcem i Ivanom Pernarom u Saboru predstavljati javnosti potpuno novi ljudi.

Zbog odlaska u Europski parlament mandat je prestao i SDP-ovom Predragu Fredu Matiću, a kao njegova zamjena u Sabor dolazi SDP-ov gradonačelnik Nove Gradiške Vinko Grgić.

Komentara 8

Avatar Observer
Observer
17:15 27.06.2019.

Mogla je mandat dati na drazbu i zaraditi neku lovu, kriterij za Sabor lako ispunjiv , nedolazak na radno mjesto, igrice na mobitelu i umor od dosade !

AN
AnteizmalogZGa
13:42 27.06.2019.

Tragikomedija!!!!!

DR
Drmiha
18:08 27.06.2019.

Jako je zanimljivo, da svaki put kada vidim ovu manekenku iz ŽZ da meni dodje u misli one borbe bikova. Kada ono jedan drugoga odmjeraju pognute glav. Stvarno nemam objašnjenje zašto, kada ja nisam zaljubljenik u borbe bikova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije