Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brzo su proradile

Pale društvene mreže: Korisnici javljaju probleme 'Ne prolaze mi poruke'

WhatsApp goes down
Foto: Yui Mok/PRESS ASSOCIATION
1/4
03.04.2024.
u 20:32

Korisnici nisu mogli pristuptiti društvenim mrežama WhatsApp i Facebook.

Brojni korisnici imali su problema s društvenim mrežama Facebook i WhatsApp u srijedu navečer. Veliki broj prijava zabilježila je i stranica Downdetector gdje su se žalili kako ne mogu pristupiti aplikacijama. Strani mediji javljaju kako je riječ o problemima u njihovoj matičnoj kompaniji Meta.

Na WhatsAppu nisu prolazile poruke, a na računalnoj verziji WhatsAppa stoji kako imaju poteškoća s povezivanjem. Nije se moglo pristupiti ni na Facebook, a s njim i na aplikaciju Messenger. "Ne radi WhatsApp, ne šalju se poruke'; 'Ne mogu ući na Facebook'; 'Ne prolaze mi poruke'; 'Pao je WhatsApp' samo su neke od poruka korisnika. 

Nakon kratkog perioda problem je brzo riješen i aplikacije su proradile

Podsjetimo kako su tehnički problemi uslijedili nakon sličnog rasprostranjenog prekida prije otprilike mjesec dana. Ovog su tjedna korisnici također prijavili probleme na Instagramu

Foto: Downdetector
Foto: Downdetector

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 1

SA
Sarma
21:38 03.04.2024.

U Njemačkoj prolazi sve. ABSOLUTNO SVE !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije