Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više od 50 stupnjeva
Povratak na članak

Pakleno toplo: Australci na prognostičke karte uveli novu boju

Globalno zatopljenje očito donosi ekstremno visoke temperature, a australski meteorolozi predviđaju da će se sljedećeg ponedjeljka temperatura popeti do 52 Celzijeva stupnja

Komentari 4

OB
-obrisani-
22:18 08.01.2013.

Iz ledenog doba ulazimo u pakleno doba nista ne ocekivano Maje su ipak bile u pravu New Age New Age tumaci karmu kao duhovnu lekciju koju pojedinac mora izvuci iz odredenih dogadaja koji ga zateknu u Zivotu koje je nae na putu razvoja sam prouzrokovao kroz vise zivota, ne nuzno kao kaznu za nedjela iz proslih zivota

VL
OB
-obrisani-
23:56 08.01.2013.

Nema kazne. Svatko je kovač svoje sudbine. Ako se u prethodnim životima njihalo previše zanjiše, jasno da će se trebati vratiti jer ravnoteža mora postojati. A taj put kojim se njihalo vraća prepun je patnje.

VL
IB
istina_boli
06:47 09.01.2013.

Idealni uslovi da se sa HAARP-om kreiraju huragani i sa njima desetkuje kineska obala. Volio bih da grijesim, ali......

VL
A2
Alien 222
19:55 09.01.2013.

Cuj 52 !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.